Vrh SPS potpisima podržao Vučića

U sedištu SPS danas su potpise za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije dali predsednik i funkcioneri te stranke Ivica Dačić, Aleksandar Antić i Nikola Nikodijević.

Srbija 03.03.2017 | 20:00
Vrh SPS potpisima podržao Vučića
"Naš cilj je da se Srbija ne zaustavlja na ovom putu. Ne želimo da se u Srbiju unose virusi političke nestabilnosti kakvi postoje u našim okolnim zemljama", rekao je Dačić i dodao da se od opozicionih predsedničkih kandidata već može čuti da su uslovi neregularni pravdajući se za eventualne poraz na izborima i koji najavljuju scenarije nestabilnosti u Srbiji.

On kaže da zajednički kandidat vladajuće koalicije izlazi sa jasnim programom pred građane, a to je da Srbija bude jaka, cenjena, poštovana.

"Sa druge strane, imamo sve druge kandidate koji nemaju politički program, osim toga da žele da devalviraju ono što je do sada postignuto", poručio je lider socijalista.

Kako kaže koalicija će nastupiti jedinstveno, a SPS će uložiti maksimum, jer ovo nije, kako kaže, glasanje za Aleksandra Vučića, za SNS, već "glasanje za sve nas".

"Mi se ponašamo kao da mi imamo svog kandidata, a to je Vučić", poručio je Dačić.

On kaže da je kao predsednik SPS zadovoljan odzivom birača, kada je reč o prikupljanju potpisa, i da očekuje da će do kraja dana samo SPS prikupiti u Srbiji više od 10.000 potpisa za kandidaturu Vučića, a da je u Beogradu prikupljeno 3.000 potpisa.

"Odziv je dobar, velike su gužve po našim opštinskim odborima širom Srbije, što pokazuje da je naša partija u celini ozbiljno pristupila zajedničkom poslu i da ćemo dati veliki doprinos pobedi našeg zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića", zaključio je Dačić.

Izvor: Agencije

Komentari / 0

Ostavite komentar