ПЛ БиХ - Радник (БН): Бод са "Пецаре" доноси Лигу за шампиона!

Фудбалери Радника се налазе близу остварења циља - пласмана у плеј-оф Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Фудбал 03.03.2017 | 20:40
ПЛ БиХ - Радник (БН): Бод са "Пецаре" доноси Лигу за шампиона!
Следећи противник са којим ће бијељински тим укрстити копља јесте директан ривал у борби за пласман у првих шест, Широки Бријег.

"Широки Бријег је озбиљна екипа, која је годинама у врху бх. фудбала. Њихов тим је један од најконстантнијих у Премијер лиги БиХ, добро се познају, уиграни су, а против нас играју на свом терену. Наравно, ми и у овој утакмици видимо своју шансу, а освојеним бодом бисмо практично осигурали пласман у првих шест екипа након 22 кола. Широки Бријег је стартовао поразом прољећни дио сезоне, тако да ће против нас и са те стране имати додатни мотив", рекао је тренер Радника Небојша Милошевић.

Послије меча са Олимпиком, Радник се нашао у проблемима кадровске природе, али Милошевић вјерује у квалитет играча које ће имати на располагању.

"Капитен Остојић се пожалио на повреду због које није тренирао до четвртка, а одлуку о његовом наступу ћемо донијети непосредно пред утакмицу. Пецо је обновио повреду, па ће нам на располагању бити тек за меч са Слободом. Срећковић треба почети са тренинзима, а списку повређених се прикључио и Адемовић, који је истегао примицач. Уз Окића који неће играти због жутих картона, право наступа на 'Пецари' неће имати ни Златковић, јер није на вријеме регистрован. Упркос свему, кадар који имам на располагању је у досадашњем току такмичења показао свој квалитет, тако да и у Широки Бријег путујемо са својом рачуницом", додао је шеф струке Сембераца.

Утакмица Широки Бријег - Радник се игра у суботу са почетком у 15.00 уз директан пренос на ТВ Аренаспорт.

ПАРОВИ 20. КОЛА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ БиХ

Субота (15.00)
Витез - Челик
Олимпик - Сарајево
Слобода - Металеге
Широки Бријег - Радник
Жељезничар - Младост
Зрињски - Крупа

ТАБЕЛА: Зрињски 39, Сарајево 37, Жељезничар 35, Радник 33, Крупа 30, Слобода 29, Широки Бријег 26, Младост 25, Витез 20, Металеге БСИ 18, Челик 10, Олимпик 9.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар