Енрике: Осјећам олакшање због одласка из Барсе!

Тренер Барселоне Луис Енрике рекао је да осећа олакшање због тога што ће напустити клуб на крају сезоне, пар дана пошто је саопштио изненађујућу одлуку.

Фудбал 05.03.2017 | 13:30
Енрике: Осјећам олакшање због одласка из Барсе!
"У извесном смислу осећам олакшање и јасно сам концентрисан да до краја сезоне испуним циљеве који су постављени. Опстеднут сам само тиме да уживам последња три месеца и подстакнем играче да освоје титулу", рекао је Енрике шпанским медијима.

Енрике је у петак изненадио све одлуком да ће на крају сезоне напустити каталонски клуб.

Он је навео да инсистира да је таква одлука личне природе и негирао је било какве тензије унутар клуба или тима.

"Потребно ми је да се искључим из свега. Видим да многи тренери уживају у свом послу годинама, али то није мој случај. Ово је чисто лична одлука", казао је Енрике.

По његовим речима, током боравка у Барселони имао је "идеалан" однос са играчима, који се поправљао како је време пролазило.

Енрике је одлуку саопштио после победе са 6:1 над Спортинг Хихоном, која је после ремија Реал Мадрида са Лас Палмасом, Барселону оставила на првом месту у Примери.

Упркос томе, Барселона је у проблему у Лиги шампиона, пошто је изгубила од Пари Сен Жермена са чак 4:0 у првој утакмици осмине финала и прети јој најранија елиминација у том такмичењу у последњих 10 година.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар