Enrike: Osjećam olakšanje zbog odlaska iz Barse!

Trener Barselone Luis Enrike rekao je da oseća olakšanje zbog toga što će napustiti klub na kraju sezone, par dana pošto je saopštio iznenađujuću odluku.

Fudbal 05.03.2017 | 13:30
Enrike: Osjećam olakšanje zbog odlaska iz Barse!
"U izvesnom smislu osećam olakšanje i jasno sam koncentrisan da do kraja sezone ispunim ciljeve koji su postavljeni. Opstednut sam samo time da uživam poslednja tri meseca i podstaknem igrače da osvoje titulu", rekao je Enrike španskim medijima.

Enrike je u petak iznenadio sve odlukom da će na kraju sezone napustiti katalonski klub.

On je naveo da insistira da je takva odluka lične prirode i negirao je bilo kakve tenzije unutar kluba ili tima.

"Potrebno mi je da se isključim iz svega. Vidim da mnogi treneri uživaju u svom poslu godinama, ali to nije moj slučaj. Ovo je čisto lična odluka", kazao je Enrike.

Po njegovim rečima, tokom boravka u Barseloni imao je "idealan" odnos sa igračima, koji se popravljao kako je vreme prolazilo.

Enrike je odluku saopštio posle pobede sa 6:1 nad Sporting Hihonom, koja je posle remija Real Madrida sa Las Palmasom, Barselonu ostavila na prvom mestu u Primeri.

Uprkos tome, Barselona je u problemu u Ligi šampiona, pošto je izgubila od Pari Sen Žermena sa čak 4:0 u prvoj utakmici osmine finala i preti joj najranija eliminacija u tom takmičenju u poslednjih 10 godina.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar