Харден вјерује да је МВП, има добар аргумент за то...

Трка за најкориснијег играча (МВП) НБА лиге одавно није била неизвеснија, сјајну статистику ове сезоне имају Расел Вестбрук, Ајзеа Томас и Џејмс Харден.

Кошарка 06.03.2017 | 09:45
Харден вјерује да је МВП, има добар аргумент за то...
Ту су и Ентони Дејвис и Демар Розан са високим просеком поена, али један од њих сматра да је без сумње најбољи.

То је наравно "Брада" Харден који је трећи стрелац лиге са 28,8 поена по утакмици, први асистент са 11,3 проигравања, а има и осам скокова по утакмици.

Харден је познат по егоистичним изјавама, али је на питање ТВ водитеља Џимија Кимела да ли верује да је заиста најбољи, имао веома добар аргумент на своје "Да".

"Током предсезоне су говорили да ћемо бити десети. А ми смо тренутно трећи у целој НБА. Прошле године смо једва изборили плеј-оф, а сада имамо шансу да се боримо за титулу",истакао је Харден.

"Брада" има највише дабл-дабл мечева ове сезоне у лиги (48), а други је по броју трипл-дабл наступа (15), иза Вестбрука (30).

Харден "производи" 56,3 од 115,1 поена Рокитса колико је просек тима по утакмици, а иза њега у овој статистичкој групи су Раслел Вестбрук (54,7), Леброн Џејмс (48,3), Ајзеа Томас (44,8), Стефа Кари (39,5), Кевин Дурент (37,4) и Кавај Ленард (34,2).



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар