Harden vjeruje da je MVP, ima dobar argument za to...

Trka za najkorisnijeg igrača (MVP) NBA lige odavno nije bila neizvesnija, sjajnu statistiku ove sezone imaju Rasel Vestbruk, Ajzea Tomas i Džejms Harden.

Košarka 06.03.2017 | 09:45
Harden vjeruje da je MVP, ima dobar argument za to...
Tu su i Entoni Dejvis i Demar Rozan sa visokim prosekom poena, ali jedan od njih smatra da je bez sumnje najbolji.

To je naravno "Brada" Harden koji je treći strelac lige sa 28,8 poena po utakmici, prvi asistent sa 11,3 proigravanja, a ima i osam skokova po utakmici.

Harden je poznat po egoističnim izjavama, ali je na pitanje TV voditelja Džimija Kimela da li veruje da je zaista najbolji, imao veoma dobar argument na svoje "Da".

"Tokom predsezone su govorili da ćemo biti deseti. A mi smo trenutno treći u celoj NBA. Prošle godine smo jedva izborili plej-of, a sada imamo šansu da se borimo za titulu",istakao je Harden.

"Brada" ima najviše dabl-dabl mečeva ove sezone u ligi (48), a drugi je po broju tripl-dabl nastupa (15), iza Vestbruka (30).

Harden "proizvodi" 56,3 od 115,1 poena Rokitsa koliko je prosek tima po utakmici, a iza njega u ovoj statističkoj grupi su Raslel Vestbruk (54,7), Lebron Džejms (48,3), Ajzea Tomas (44,8), Stefa Kari (39,5), Kevin Durent (37,4) i Kavaj Lenard (34,2).



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar