А шта ако сазна Си-Ен-Ен!

Портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова у шали је упозорила америчког амбасадора у Москви Џона Тефта о „опасности“ од контаката са руским дипломатама.

Свијет 03.03.2017 | 13:35
А шта ако сазна Си-Ен-Ен!
„Долазим у Министарство спољних послова. У сусрет ми иде амерички амбасадор у Москви Џон Тефт. ’Доводите себе у опасност комуницирајуц́и са руским дипломатама, шта ако сазна Си-Ен-Ен‘ — пожељела сам партнеру добро јутро“, написала је Захарова на свом налогу на Фејсбуку.

Контакти администрације председника Доналда Трампа са руским представницима изазвали су низ скандала у САД. Незадовољство су посебно изазвали сусрети званичника са амбасадором Сергејем Кисљаком.

Своје место вец́ је напустио саветник за националну безбједност Мајкл Флин. Он је признао да је Белој куц́и дао непотпуне информације о разговору са руским амбасадором у децембру прошле године. 

Извор: Спутњик

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

цвијет

03.03.2017 12:39

Захарова,Песков,Лавров,сви весели пуни доскоцица.Руски народ се мора навикнути да це санкције потрајати,мозда годинама.Сто реце Путин,санкције це нас ојацати,предсједник који има само стан и једну гаразу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

03.03.2017 18:07

Благо теби кад се бринес за Русију. А мозда је и твој дидо оставио кости код Стаљинграда као борац Хандзар дивизије.

Name

Ре

03.03.2017 18:21

Не не његов дидо је умро у српској кући, људи које је поклао по Сарајеву. Хандзар није била елитна јединица вец нешто попут Орићевих хандзараца, само дјецу старце и зене.