A šta ako sazna Si-En-En!

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u šali je upozorila američkog ambasadora u Moskvi Džona Tefta o „opasnosti“ od kontakata sa ruskim diplomatama.

Svijet 03.03.2017 | 13:35
A šta ako sazna Si-En-En!
„Dolazim u Ministarstvo spoljnih poslova. U susret mi ide američki ambasador u Moskvi Džon Teft. ’Dovodite sebe u opasnost komunicirajući sa ruskim diplomatama, šta ako sazna Si-En-En‘ — poželjela sam partneru dobro jutro“, napisala je Zaharova na svom nalogu na Fejsbuku.

Kontakti administracije predsednika Donalda Trampa sa ruskim predstavnicima izazvali su niz skandala u SAD. Nezadovoljstvo su posebno izazvali susreti zvaničnika sa ambasadorom Sergejem Kisljakom.

Svoje mesto već je napustio savetnik za nacionalnu bezbjednost Majkl Flin. On je priznao da je Beloj kući dao nepotpune informacije o razgovoru sa ruskim ambasadorom u decembru prošle godine. 

Izvor: Sputnjik

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

cvijet

03.03.2017 12:39

Zaharova,Peskov,Lavrov,svi veseli puni doskocica.Ruski narod se mora naviknuti da ce sankcije potrajati,mozda godinama.Sto rece Putin,sankcije ce nas ojacati,predsjednik koji ima samo stan i jednu garazu.

ODGOVORITE
Name

Misko

03.03.2017 18:07

Blago tebi kad se brines za Rusiju. A mozda je i tvoj dido ostavio kosti kod Staljingrada kao borac Handzar divizije.

Name

Re

03.03.2017 18:21

Ne ne njegov dido je umro u srpskoj kući, ljudi koje je poklao po Sarajevu. Handzar nije bila elitna jedinica vec nešto poput Orićevih handzaraca, samo djecu starce i zene.