"Након Трампове побједе и ја размишљам о кандидатури"

Иако је годинама говорила да се никада не би кандидовала за председницу САД, америчка ТВ водитељика и најплаћенија јавна личност САД Опра Винфри је изгледа променила мишљење.

Забава 03.03.2017 | 10:09
"Након Трампове побједе и ја размишљам о кандидатури"
У интервјуу који је дала за телевизију Блумберг, Опра је рекла да је новоизабрани амерички председник Доналд Трамп учинио да "мало боље размисли о свом претходном скептицизму".

"Никада нисам размишљала о томе на такав начин. Увек сам мислила да немам искуства за такве ствари, да нећу знати. Али сада и ја размишљам о томе", рекла је Винфри у разговору с водитељем Дејвидом Рубинштајном.

У трци демократе Хилари Клинтон и републиканца Доналда Трампа на америчким председничким изборима, Опра каже да је јасно била на страни Клинтонове.

"Након овогодишњих избора нисам могла да дођем до даха. Моја грешка, а то је оно што знам да је истина, јесте што никада не можемо да говоримо о свима. Немојте никада да причате о томе шта би неко требало да ради и како. Можете да говорите само за себе", рекла је Винфри.

Неочекивана победа Трампа за ширу америчку јавност јесте пример како линија између славе и политике у Америци све више бледи. Тако се ових дана говори да би за председника САД могли да се кандидују и оснивач друштвене мреже Фејсбук Марк Закерберг или репер Кање Вест.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар