Карић подржао кандидатуру Вучића

Председник Покрета Снага Србије Богољуб Карић подржао је данас премијера Александра Вучића за председника Србије, истакавши да је та подршка актуелном премијеру важна за стабилност Србије, што је услов за економски напредак земље.

Србија 02.03.2017 | 22:05
Карић подржао кандидатуру Вучића
Карић, који себе описује као човека од економије, стварања и запошљавања, каже да га интересују само такви људи који немају празне речи већ конкретна дела и резултате.

"Зато видим само једног таквог међу свима, председника владе, који ради, отвара фабрике, путеве, врата напретка. Подршка Вучићу је важна за стабилност Србије, а она је услов економског напретка", навео је Карић у писаној изјави достављеној Тањугу.

Ако бисмо имали председника владе из Вучићеве странке, која има огромну већину у парламенту и председника из опозиције то би донело турбуленције, напетост и заустављање Србије, уместо сложног рада за више радних места, за више савезника у свету, сматра Карић.

Напомиње и да су избори увек не само празник демократије већ више уважавање сваког грађанина Србије, професора, радника, сељака, младих и старих, свих којима је Србија у срцу.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Игор

02.03.2017 21:19

Кога је овај подрзавао није добро просао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Краљ

03.03.2017 05:06

Лијепо му круна стоји, само не видим нигдје салату... :))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тајо

03.03.2017 06:23

Сви неки предсједници партија ( прање новца) , одбјегници због пљацка властите дрзаве а самим тим и народа у којег се срдацно куну док се не обогате а онда побјегну пред законом у братску Русију док не застари оптузиница или додје неко на власт који це оборити оптузнице и опростити ( наравно уз дебелу премију ) . Прије подрзавао ( увлацио у гузицу ) Милосевицу а сад Вуцицу. Све ради СВОЈИХ интереса. И тако у круг...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

03.03.2017 17:57

Бас фино, бандит над бандитима подрзава бандита и издајника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти вјеројатно лажеш за плату

03.03.2017 18:29

Увкао или увукла си се неком у дупе на државним јаслама па ти није добар нико кога Додик не воли! Срам те било,фуј!