Karić podržao kandidaturu Vučića

Predsednik Pokreta Snaga Srbije Bogoljub Karić podržao je danas premijera Aleksandra Vučića za predsednika Srbije, istakavši da je ta podrška aktuelnom premijeru važna za stabilnost Srbije, što je uslov za ekonomski napredak zemlje.

Srbija 02.03.2017 | 22:05
Karić podržao kandidaturu Vučića
Karić, koji sebe opisuje kao čoveka od ekonomije, stvaranja i zapošljavanja, kaže da ga interesuju samo takvi ljudi koji nemaju prazne reči već konkretna dela i rezultate.

"Zato vidim samo jednog takvog među svima, predsednika vlade, koji radi, otvara fabrike, puteve, vrata napretka. Podrška Vučiću je važna za stabilnost Srbije, a ona je uslov ekonomskog napretka", naveo je Karić u pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Ako bismo imali predsednika vlade iz Vučićeve stranke, koja ima ogromnu većinu u parlamentu i predsednika iz opozicije to bi donelo turbulencije, napetost i zaustavljanje Srbije, umesto složnog rada za više radnih mesta, za više saveznika u svetu, smatra Karić.

Napominje i da su izbori uvek ne samo praznik demokratije već više uvažavanje svakog građanina Srbije, profesora, radnika, seljaka, mladih i starih, svih kojima je Srbija u srcu.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Igor

02.03.2017 21:19

Koga je ovaj podrzavao nije dobro prosao.

ODGOVORITE
Name

Kralj

03.03.2017 05:06

Lijepo mu kruna stoji, samo ne vidim nigdje salatu... :))

ODGOVORITE
Name

Tajo

03.03.2017 06:23

Svi neki predsjednici partija ( pranje novca) , odbjegnici zbog pljacka vlastite drzave a samim tim i naroda u kojeg se srdacno kunu dok se ne obogate a onda pobjegnu pred zakonom u bratsku Rusiju dok ne zastari optuzinica ili dodje neko na vlast koji ce oboriti optuznice i oprostiti ( naravno uz debelu premiju ) . Prije podrzavao ( uvlacio u guzicu ) Milosevicu a sad Vucicu. Sve radi SVOJIH interesa. I tako u krug...

ODGOVORITE
Name

RS

03.03.2017 17:57

Bas fino, bandit nad banditima podrzava bandita i izdajnika.

ODGOVORITE
Name

ti vjerojatno lažeš za platu

03.03.2017 18:29

Uvkao ili uvukla si se nekom u dupe na državnim jaslama pa ti nije dobar niko koga Dodik ne voli! Sram te bilo,fuj!