Видео: Нема краја Кирјосовом безобразлуку!

Бернард Томић и Ник Кирјос, двојица најбољих аустралијских тенисера, као да се труде ко ће да направи већу глупост.  Аустралијанац у Мексику псовао навијаче, али не мари много због тога. Поручује да је спреман за меч са Ђоковићем "јер против играча из топ 10 има одличан скор".

Тенис 02.03.2017 | 16:15
Видео: Нема краја Кирјосовом безобразлуку!
После контроверзне предаје Томића због “неподношљиве врућине” против Доналда Јанга, када је било 27 степени целзијуса, ред је био на Кирјоса да забрља.

Момак из Канбере је у мечу другог кола АТП турнира у Акапулку ушао у сукоб са навијачем Дудија Селе којег је желео да ућутка.

“Је**но умукни!”, рекао је Ник при покушају да сервира.

Он је после победе наставио да се подругљиво смеје и гестикулира ка навијачима, међу којима је био извесни Исак Черем, који захтева извињење.

“Нисмо причали током поена у којем је Кирјос био на сервису већ смо само навијали између поена. Пријатељ ми је шапнуо да нам је рекао: ‘Је**но умукните! Нема право да говори било шта публици, нисмо га вређали ни на који начин. Не сме тако да се понаша према навијачима јер су они дошли да уживају у тенису”, рекао је 19-годишњи момак.

“Искрено, желим да ми се извини”.

Аустралијанац је савладао Селу, а онда и Доналда Јанга и обезбедио дуел са најбољим српским играчем Новаком Ђоковићем.



Ник Кирјос има неспорни таленат, али и жесток темперамент, због чега, нажалост, више заокупља пажњу јавности него играма на терену.

Аустралијанац је последњих месеци више "пунио" медије скандалозним понашањем него добрим играма, а најновији је направио на турниру у Акапулку где је изборио пласман у четвртфинале и дуел са Новаком Ђоковићем.

Кирјос је победио Дејвида Јанга, а претходно Дудија Селу, у мечу у којем је навукао жесток гнев навијача.

Тенисер, који на АТП листи заузима 17. место, нервозан након што је изгубио први сет, опсовао је навијаче израелског играча, јер су наводно били исувише бучни.

Четворица момака, којима је Кирјос поручио"јеб... ућутите" приликом сервиса, жестоко су била увређена понашањем аустралијског тенисера, па су после меча затражили да им се јавно извини.

"Није тачно да смо разговарали током поена, односно кад је Кирјос сервирао. Причали смо само између поена, и то тихо. Били смо близу терена, на можда три метра, знали смо да може да нас чује и зато смо и шапутали, а онда је он опсовао", испричао је Исак Керем, навијач Дудија Селе, који се дан пре меча фотографисао са Кирјосом у Акапулку.

"У почетку смо били изненађени његовом реакцијом, јер је ипак у питању велика 'фаца', али смо веома увређени његовим понашањем. Он је заиста добар играч, али током меча губи главу", изјавио је за "Фаирфаx медиа" Керем.

Кирјосу није било довољно што их је опсовао, па је и након меча наставио препирку са њима, што се није допало ни Дудију Сели.

Након меча са Селом, многи су само брујали о испаду Кирјоса и полемисали да ли треба и званично да се извини због псовке коју је упутио навијачима. А онда је Аустралијанац још једном успео да изненади.

Четворици момака са трибина поручио је путем Тwиттера да "буду мушкарци".

Њега то није много дотакло, јер је успео да добије и дуел против Јанга у осмини финала (6:2, 6:4), па ће у петак ујутро по средњеевропском времену (не пре пет часова) одмерити снаге са Новаком Ђоковићем први пут у каријери.

"Радујем се том мечу, јер имам добар скор против играча из топ 10 са АТП листе. Побеђивао сам готово све њих, изузев Ђоковића и Кеија Нишикорија и осећам се добро када играм против њих. Искрено, то је и разлог зашто играте. Циљ је баш одмерити снагу са њима на великом турниру, јер је управо то нешто о чему сањате као дете", самоуверено је поручио Кирјос.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар