Дубаи - Џумхур: Поправити сервис за полуфинале!

Дамир Џумхур задовољан како је одиграо против Гранољерса. До четвртфинала са Хасеом, каже мора поправити сервис.

Тенис 02.03.2017 | 09:50
Дубаи - Џумхур: Поправити сервис за полуфинале!
Побједом против Марсела Гранољерса 2:0, Дамир Џумхур, најбољи тенисер Босне и Херцеговине,изборио је пласман у четвртфинале АТП турнира из серије 500 у Дубаију.

Након што је у првом колу изненадио Стена Вавринку, Џумхур је био под већим притиском у мечу против Гранољерса. Ипак изборио се и са притиском и квалитетним ривалом.

"Још један добар дан за мене. Рекао сам да не може бити лаган меч. Поготово након мог јучерашњег меча против Стена Вавринке. Он је потпуно другачији играч, који мијења ритам игре, који никоме не одговара. Ипак ја сам успио да нематнем свој ритам игре, да му не дозвољавам да ради оно што навише воли. Иако нисам био на свом највишем нивоу као јуче, успио сам да побиједим, да издржим ментално. Имао сам и ону можда беспотребну расправу са судијом, али вратио сам се и можда сам био и мирнији у том повратку. Са 1:4 добио сам тај други сет са 6.4. Одиграо сам стварно добро", рекао је послије меча Џумхур.

У четвртфиналу га очекује дуел против Холанђанина Робина Хасеа, који је у осмини финала избацио Томаша Бердиха.

" Има неких ствари који желим да попоравим до меча са Хасом. Прије свега мислим да поправим сервис. Јуче је функционисао савршено, а данас можда и најслабија карика у игри. Поправиће се то мислим до сутра. Био сам под великим притиском то се и видјело. Без обзира мислим да сам одиграо одличан меч. Добро сам се кретао", рекао је Дамир, који је до сада са Хасеом одиграо два меч и оба добио.

" Сутра играм против Хасеа против кога имам 2:0, дакле позитиван резултат и ја се надам да могу наставити са добрим играма", завршио је Џумхур.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар