Не баш идеалан термин меча Ђоковић - Дел Потро...

Новак Ђоковић и Хуан Мартин дел Потро неће имати много времена за одмор после успешно одрађеног посла у првом колу турнира у Акапулку, где су заказали међусобни дуел.

Тенис 01.03.2017 | 19:15
Не баш идеалан термин меча Ђоковић - Дел Потро...
Наиме, они ће се састати већ у ноћи између среде и четвртка по средњеевропском времену, и то у десет увече по локалном, односно у пет ујутру по нашем времену.

Подсетимо, Ђоковић води са 11:4 у победама, али је њихов последњи сусрет, на старту олимпијског турнира у Рио де Жанеиру прошле године, завршен у корист Дел Потроа са 7:6(4), 7:6(2).

Када је реч о наступима на теренима са тврдом подлогом, каква је и у Акапулку, Ноле ту има предност од 8:3 у тријумфима.

Хуан Мартин дел Потро се, баш као и Новак Ђоковић против Клижана, прилично нарадио не би ли пребродио прву мексичку препреку, но најважније је да је успео да изгбегне изненађење у сусрету са квалификантом.

Са друге стране, оно што је посебно интересантно после ових наступа, други играч света није ни гледао наступ свог наредног супарника.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xx

01.03.2017 18:20

Бас је стетник. Овај Дел Потро је сигурно међу 4 најбоља играча свјета и то је био до повреде. Ваљдаце то Ноле средити у своју корист.

ОДГОВОРИТЕ