Ne baš idealan termin meča Đoković - Del Potro...

Novak Đoković i Huan Martin del Potro neće imati mnogo vremena za odmor posle uspešno odrađenog posla u prvom kolu turnira u Akapulku, gde su zakazali međusobni duel.

Tenis 01.03.2017 | 19:15
Ne baš idealan termin meča Đoković - Del Potro...
Naime, oni će se sastati već u noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom vremenu, i to u deset uveče po lokalnom, odnosno u pet ujutru po našem vremenu.

Podsetimo, Đoković vodi sa 11:4 u pobedama, ali je njihov poslednji susret, na startu olimpijskog turnira u Rio de Žaneiru prošle godine, završen u korist Del Potroa sa 7:6(4), 7:6(2).

Kada je reč o nastupima na terenima sa tvrdom podlogom, kakva je i u Akapulku, Nole tu ima prednost od 8:3 u trijumfima.

Huan Martin del Potro se, baš kao i Novak Đoković protiv Kližana, prilično naradio ne bi li prebrodio prvu meksičku prepreku, no najvažnije je da je uspeo da izgbegne iznenađenje u susretu sa kvalifikantom.

Sa druge strane, ono što je posebno interesantno posle ovih nastupa, drugi igrač sveta nije ni gledao nastup svog narednog suparnika.

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xx

01.03.2017 18:20

Bas je stetnik. Ovaj Del Potro je sigurno među 4 najbolja igrača svjeta i to je bio do povrede. Valjdace to Nole srediti u svoju korist.

ODGOVORITE