Јокић: Свуда су српске заставе, као да сам играо код куће!

Није ни чудо што је Никола бриљирао са 19 поена, 16 скокова и 10 асистенција!

Кошарка 01.03.2017 | 18:15
Јокић: Свуда су српске заставе, као да сам играо код куће!
Био је Никола Јокић у малом паду форме после Ол Стар викенда, али у победи против Чикага од 125:107 српски кошаркаш одиграо је веома добар меч у коме је дошао до скора од 19 поена, 16 скокова и 10 асистенција.

Јокић је после меча рекао да су му сиаграчи помогли да се врати у форму, али и да му је било веома пријатно да игра у атмосфери где је могло да се види много српских застава и спрских навијача.

"Имамо одличну групу момака, атмосфера у свлачионици је сјајна. То ми је помогло да превазиђем умор, измореност, не знам ни ја шта конкретно. Дошао сам на меч са доста енергије. У дворани је било доста српских застава и било је јако лепо играти пред својом публиком".

Како је било чути скандирање свог имена на противничком терену?

"Као да сам играо код куће. По целој хали су српске заставе. Много је лепо када имате свој народ уз себе".

Јокић је имао само један фаул на овом мечу. То је нешто на чему тренер Мајкл Мелоунинсистира и константно грди нашег момка јер прави много фаулова. Колико ће Мелоун бити срећан због тога?

"Не знам стварно. Када желим да направим фаул са клупе само чујем - не, не, не... И онда не могу да направим фаул. Вероватно ће бити срећан, зато што смо добили утакмицу", рекао је Јокић кроз осмех.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар