Jokić: Svuda su srpske zastave, kao da sam igrao kod kuće!

Nije ni čudo što je Nikola briljirao sa 19 poena, 16 skokova i 10 asistencija!

Košarka 01.03.2017 | 18:15
Jokić: Svuda su srpske zastave, kao da sam igrao kod kuće!
Bio je Nikola Jokić u malom padu forme posle Ol Star vikenda, ali u pobedi protiv Čikaga od 125:107 srpski košarkaš odigrao je veoma dobar meč u kome je došao do skora od 19 poena, 16 skokova i 10 asistencija.

Jokić je posle meča rekao da su mu siagrači pomogli da se vrati u formu, ali i da mu je bilo veoma prijatno da igra u atmosferi gde je moglo da se vidi mnogo srpskih zastava i sprskih navijača.

"Imamo odličnu grupu momaka, atmosfera u svlačionici je sjajna. To mi je pomoglo da prevaziđem umor, izmorenost, ne znam ni ja šta konkretno. Došao sam na meč sa dosta energije. U dvorani je bilo dosta srpskih zastava i bilo je jako lepo igrati pred svojom publikom".

Kako je bilo čuti skandiranje svog imena na protivničkom terenu?

"Kao da sam igrao kod kuće. Po celoj hali su srpske zastave. Mnogo je lepo kada imate svoj narod uz sebe".

Jokić je imao samo jedan faul na ovom meču. To je nešto na čemu trener Majkl Melouninsistira i konstantno grdi našeg momka jer pravi mnogo faulova. Koliko će Meloun biti srećan zbog toga?

"Ne znam stvarno. Kada želim da napravim faul sa klupe samo čujem - ne, ne, ne... I onda ne mogu da napravim faul. Verovatno će biti srećan, zato što smo dobili utakmicu", rekao je Jokić kroz osmeh.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar