Милијаш: Побједом стављамо једну руку на титулу!

Везиста Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да би победом у 153. вечитом дербију његов тим дошао на корак од одбране шампионске титуле.

Фудбал 02.03.2017 | 09:30
Милијаш: Побједом стављамо једну руку на титулу!
"Домаћи терен је предност у дербију, иако можда неко другачије мисли. Ту су наши навијачи, лично највише волим да играм на Маракани и то ми значи. Сматрам да бисмо победом ставили једну руку на титулу", рекао је Милијаш новинарима после тренинга.

Милијаш је додао да уопште не размишља о Партизану јер сматра да ће Звезда славити уколико буде на свом нивоу.

"Размишљам само о нама, први смо на табели са шест бодова предности и у мислима су ми само наше врлине и мане, које морамо да сакријемо. Ако одиграмо на нивоу на каквом можемо не сумњам у победу", додао је искусни везиста.

Милијаш иза себе има много дербија и голова у истом, давао их је главом, из пенала, ван шеснаестерца, а нада се и да ће из слободног ударца, што му је специјалност.

"Ако буде шанса из слободњака"можда је искористим. Лепо је дати гол на дербију, али је најбитније да победимо. То су голови који се никад не заборављају", поручио је он.

Према његовим речима кључ тријумфа у дербију лежи у средини терена.

"Доналд и Ле Талек ће имати задатак да зауставе њихове офанзивне везисте, као што ће на супротној страни да мотре на Кангу. Надам се да ће лопта бити ближе њиховом голу. Сви са нестрпљењем чекамо суботњи меч и у добром расположењу после две победе", наводи Милијаш, уз констатацију да се физички осећа много боље него кад се вратио у Звезду.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу од 18 часова на стадиону Рајко Митић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар