Вориорси и Кавси доводе ветеране!

Хозе Калдерон (Лос Анђелес Лејкерси) и Ендрју Богут (Филаделфија) су раскинули уговоре са својим клубовима, а највероватније ће се преселити у редове лидера западне и источне конференције.

Кошарка 01.03.2017 | 16:45
Вориорси и Кавси доводе ветеране!
Голден Стејт и Кливленд се појачавају пред најважније "обрачуне" у овој сезони.

Прошлогодишњи финалисти, и актуелни лидери западне и источне конференције који и ове године имају највише амбиције, покушавају да максимално ојачају ростер користећи то да ветерани немају велику плату, то што су слободни и то што желе да освоје "прстен", макар играли два минута по мечу.

Из редова таквих су и Ендрју Богут и Хозе Калдерон.

Лос Анђелес Лејкерси су отпустили шпанског плејмејкера и за њега су најзаинтересованији Вориорси којима треба резервни плејмејкер, док би аустралијског центра, након отказа који је добио у Филаделфији, радо ангажовао Кливленд!

Док Голден Стејт неће имати велики проблем да ангажује Калдерона, Кавси ће конкуренцију за Богута имати у Бостон Селтиксима који су контактирали некадашњег првог пика са драфта.

Кливленд је у 2017. години већ потписао Кајла Корвера, Дерона Вилијамса и Дерика Вилијамса, и то све након што је Леброн Џејмс био незадовољан резултатима који су Кавси бележили након повреда кључних играча.

Кавси су актуелни шампиони НБА лиге пошто су прошле године савладали Вориорсе 4:3.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар