Voriorsi i Kavsi dovode veterane!

Hoze Kalderon (Los Anđeles Lejkersi) i Endrju Bogut (Filadelfija) su raskinuli ugovore sa svojim klubovima, a najverovatnije će se preseliti u redove lidera zapadne i istočne konferencije.

Košarka 01.03.2017 | 16:45
Voriorsi i Kavsi dovode veterane!
Golden Stejt i Klivlend se pojačavaju pred najvažnije "obračune" u ovoj sezoni.

Prošlogodišnji finalisti, i aktuelni lideri zapadne i istočne konferencije koji i ove godine imaju najviše ambicije, pokušavaju da maksimalno ojačaju roster koristeći to da veterani nemaju veliku platu, to što su slobodni i to što žele da osvoje "prsten", makar igrali dva minuta po meču.

Iz redova takvih su i Endrju Bogut i Hoze Kalderon.

Los Anđeles Lejkersi su otpustili španskog plejmejkera i za njega su najzainteresovaniji Voriorsi kojima treba rezervni plejmejker, dok bi australijskog centra, nakon otkaza koji je dobio u Filadelfiji, rado angažovao Klivlend!

Dok Golden Stejt neće imati veliki problem da angažuje Kalderona, Kavsi će konkurenciju za Boguta imati u Boston Seltiksima koji su kontaktirali nekadašnjeg prvog pika sa drafta.

Klivlend je u 2017. godini već potpisao Kajla Korvera, Derona Vilijamsa i Derika Vilijamsa, i to sve nakon što je Lebron Džejms bio nezadovoljan rezultatima koji su Kavsi beležili nakon povreda ključnih igrača.

Kavsi su aktuelni šampioni NBA lige pošto su prošle godine savladali Voriorse 4:3.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar