Вртоглави скок цијена карата у Акапулку због доласка Ђоковића!

Када је, потпуно неочекивано за мекисчке организаторе, Новак Ђоковић решио да заигра на турниру у Акапулку, ни они нису скривали одушевљење, а ни тапкароши.

Тенис 28.02.2017 | 11:45
Вртоглави скок цијена карата у Акапулку због доласка Ђоковића!
Наиме, карте за седмодневно присуство мечевима на главном терену, које су већ биле распродате, појавиле су се и на црном тржишту, па за она најбоља места, у ложама, сада је потребно платити чак 128.000 пезоса. То је више од 6.000 евра, што је троструко већа цена од првобитне.

Сам Ђоковић је наишао на срдачан пријем у Акапулку. Навијачи су били одушевљени на његовом тренингу, а и Ноле је уживао од првог тренутка по слетању у Мексико. Тако је гледаоце "Пегасо ТВ-а" изненадио обраћањем на шпанском.

"Много сам срећан што сам овде и то први пут. Очекујем једно лепо искуство. Нека вас не чуди овај мој шпански. Говорим италијански, па ми је шпански релативно лако да разумем, иако ми је знање скромно", рекао је Ноле.

Упитан шта очекује од наступа на турниру, истакао је да је то тешко прогнозирати.

"Први пут сам овде. Треба најпре да упознам људе, само надметање... Надам се да ћу играти добро и да ћу догурати далеко. Драго ми је што је публика срећна због мог доласка, шаљем им моју љубав, загрљаје, свима. Једва чекам да се сусретнем са њима. Нисам планирао да дођем у Мексико почетком ове године, просто нисам знао како ће се мој распоред одвијати, али сам пре недељу дана донео ову одлуку. Морао сам да добијем "специјалну позивницу" од организатора, због чега сам изузетно захвалан организаторима. Хвала им што су ми дозволили да будем овде. Једва чекам да турнир почне, надам се да ћу уживати. Пољупци свима!", поручио је Ноле.

Његов први ривал, у уторак сат после поноћи по средњеевропском времену, биће Мартин Клижан, после чега би већ у другом колу могао да уследи дуел са Хуаном Мартином дел Потроом. У другом делу жреба су други носилац, Рафаел Надал, као и трећи, Марин Чилић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар