Vrtoglavi skok cijena karata u Akapulku zbog dolaska Đokovića!

Kada je, potpuno neočekivano za mekisčke organizatore, Novak Đoković rešio da zaigra na turniru u Akapulku, ni oni nisu skrivali oduševljenje, a ni tapkaroši.

Tenis 28.02.2017 | 11:45
Vrtoglavi skok cijena karata u Akapulku zbog dolaska Đokovića!
Naime, karte za sedmodnevno prisustvo mečevima na glavnom terenu, koje su već bile rasprodate, pojavile su se i na crnom tržištu, pa za ona najbolja mesta, u ložama, sada je potrebno platiti čak 128.000 pezosa. To je više od 6.000 evra, što je trostruko veća cena od prvobitne.

Sam Đoković je naišao na srdačan prijem u Akapulku. Navijači su bili oduševljeni na njegovom treningu, a i Nole je uživao od prvog trenutka po sletanju u Meksiko. Tako je gledaoce "Pegaso TV-a" iznenadio obraćanjem na španskom.

"Mnogo sam srećan što sam ovde i to prvi put. Očekujem jedno lepo iskustvo. Neka vas ne čudi ovaj moj španski. Govorim italijanski, pa mi je španski relativno lako da razumem, iako mi je znanje skromno", rekao je Nole.

Upitan šta očekuje od nastupa na turniru, istakao je da je to teško prognozirati.

"Prvi put sam ovde. Treba najpre da upoznam ljude, samo nadmetanje... Nadam se da ću igrati dobro i da ću dogurati daleko. Drago mi je što je publika srećna zbog mog dolaska, šaljem im moju ljubav, zagrljaje, svima. Jedva čekam da se susretnem sa njima. Nisam planirao da dođem u Meksiko početkom ove godine, prosto nisam znao kako će se moj raspored odvijati, ali sam pre nedelju dana doneo ovu odluku. Morao sam da dobijem "specijalnu pozivnicu" od organizatora, zbog čega sam izuzetno zahvalan organizatorima. Hvala im što su mi dozvolili da budem ovde. Jedva čekam da turnir počne, nadam se da ću uživati. Poljupci svima!", poručio je Nole.

Njegov prvi rival, u utorak sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu, biće Martin Kližan, posle čega bi već u drugom kolu mogao da usledi duel sa Huanom Martinom del Potroom. U drugom delu žreba su drugi nosilac, Rafael Nadal, kao i treći, Marin Čilić.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar