Лестер плаче за њим...!

Емотивно вече на Кинг пауер стадиону. . .  Ранијери је свуда на 'Кинг пауер стадиону'! Италијански стручњак Клаудио Ранијери пре неколико дана добио је отказ на место менаџера Лестер ситија, што је разљутило навијаче.

Фудбал 27.02.2017 | 22:10
Лестер плаче за њим...!
Од управе је добио отказ, а од навијача - овације!

Клаудио Ранијери остаће заувек у срцима присталица Лестера. Није било никакве дилеме још од прошлог маја кад је донео историјску титулу на Кинг пауер стадион, а потврђено је на концу 26. кола Премијер лиге.

Фанови Лисица су искористили меч са Ливерпулом да покажу колико су везани за италијанског стручњака, али и да искажу неслагање са одлуком руководства да га отпусти после низа лоших резултата. Испред стадиона, а и на самим трибинама, били су јасно уочљиви знаци подршке Ранијерију, почев од транспарената, шалова, мурала па све до песама.

Најоргиналнији је, ипак, „изум“ који су појединци смислили у виду мртвачких кола која су се појавила испред стадиона, а на којима је писала порука које је требало да илуструје колико појединци оплакују отказ великом шемкеру какав је Ранијери.

„Фудбале, нека ти је лака црна земља“.

На трибинама и старо и младо имало је само хједну поруку:

„Ранијери, хвала ти што си наше снове претворио у стварност“.

Ранијери је прошле сезоне предводио тим до сензационалне и историјске титуле у Премијер лиги, једине од настанка клуба.

Током читаве године чопор ’лисица’ је писао и на крају исписао једну од најлепших спортских прича икада, а осим Ријада Махреза и Џејмија Вардија, највеће заслуге имао је управо Ранијери.

Ипак, очајни резултати од почетка сезоне коштали су га посла, али навијачи, код којих је купио вечно место у срцима, нису га заборавили већ су се потрудили да сви на ’Кинг Пауер стадиону’ виде да је ту против Ливерпула.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар