Lester plače za njim...!

Emotivno veče na King pauer stadionu. . .  Ranijeri je svuda na 'King pauer stadionu'! Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri pre nekoliko dana dobio je otkaz na mesto menadžera Lester sitija, što je razljutilo navijače.

Fudbal 27.02.2017 | 22:10
Lester plače za njim...!
Od uprave je dobio otkaz, a od navijača - ovacije!

Klaudio Ranijeri ostaće zauvek u srcima pristalica Lestera. Nije bilo nikakve dileme još od prošlog maja kad je doneo istorijsku titulu na King pauer stadion, a potvrđeno je na koncu 26. kola Premijer lige.

Fanovi Lisica su iskoristili meč sa Liverpulom da pokažu koliko su vezani za italijanskog stručnjaka, ali i da iskažu neslaganje sa odlukom rukovodstva da ga otpusti posle niza loših rezultata. Ispred stadiona, a i na samim tribinama, bili su jasno uočljivi znaci podrške Ranijeriju, počev od transparenata, šalova, murala pa sve do pesama.

Najorginalniji je, ipak, „izum“ koji su pojedinci smislili u vidu mrtvačkih kola koja su se pojavila ispred stadiona, a na kojima je pisala poruka koje je trebalo da ilustruje koliko pojedinci oplakuju otkaz velikom šemkeru kakav je Ranijeri.

„Fudbale, neka ti je laka crna zemlja“.

Na tribinama i staro i mlado imalo je samo hjednu poruku:

„Ranijeri, hvala ti što si naše snove pretvorio u stvarnost“.

Ranijeri je prošle sezone predvodio tim do senzacionalne i istorijske titule u Premijer ligi, jedine od nastanka kluba.

Tokom čitave godine čopor ’lisica’ je pisao i na kraju ispisao jednu od najlepših sportskih priča ikada, a osim Rijada Mahreza i Džejmija Vardija, najveće zasluge imao je upravo Ranijeri.

Ipak, očajni rezultati od početka sezone koštali su ga posla, ali navijači, kod kojih je kupio večno mesto u srcima, nisu ga zaboravili već su se potrudili da svi na ’King Pauer stadionu’ vide da je tu protiv Liverpula.

Izvor: mozzartsport/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar