Гоца Тржан страхује за здравље

Певачица Гоца Тржан иде на терапије због здравствених проблема, а уколико то не да резултате могла би да заврши на операционом столу.

Забава 27.02.2017 | 20:38
Гоца Тржан страхује за здравље
Певачица последњих дана редовно одлази на физикалну терапију и проводи сате на масажи како би уклонила чворове који су јој се појавили на леђима услед сталног рада и стајања на високим потпетицама, пише "Ало!". Уколико јој то не помогне, лекари су јој саветовали да оде под нож.

- Пре десетак дана Гоца је отишла код лекара како би јој урадили магнетну резонанцу кичме и установили одакле потичу болови због којих не може ноћима да спава. Они су установили да има неколико чворића на пршљеновима и дисковима који се налазе у горњем делу леђа. Гоца се веома потресла и уплашила јер су јој рекли да ће, ако не буду успели да јој отклоне чворове масажом, морати да то учине хируршким путем. Из тог разлога Гоца данима неуморно одлази на масажу како би разбила чворове - каже за "Ало!" извор близак певачици.

- Иако су јој рекли да ништа није озбиљно, Гоци није баш свеједно јер се ради о кичми. Највећа подршка су јој свакако ћерка и Лена и супруг Раша Новаковић, који јој помажу у овим тренуцима. Она се труди да што мање ради, а више се одмара, како би проблем што пре нестао.

Како бисмо проверили ове наводе, позвали смо певачицу, која није имала много времена за причу, па је кратко одговорила на наше питање.

- Идем на масажу, једва чекам да ми се цела фрка око тих чворова заврши. Све је то последица стреса и гомиле обавеза које имам, па ћу морати сада да се мало више позабавим здрављем - каже Гоца за "Ало!".

Блиц
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Патриота

28.02.2017 07:51

Хоцес ти младјег, има то везе с оним радом! Сатро те родјак!!!

ОДГОВОРИТЕ