Goca Tržan strahuje za zdravlje

Pevačica Goca Tržan ide na terapije zbog zdravstvenih problema, a ukoliko to ne da rezultate mogla bi da završi na operacionom stolu.

Zabava 27.02.2017 | 20:38
Goca Tržan strahuje za zdravlje
Pevačica poslednjih dana redovno odlazi na fizikalnu terapiju i provodi sate na masaži kako bi uklonila čvorove koji su joj se pojavili na leđima usled stalnog rada i stajanja na visokim potpeticama, piše "Alo!". Ukoliko joj to ne pomogne, lekari su joj savetovali da ode pod nož.

- Pre desetak dana Goca je otišla kod lekara kako bi joj uradili magnetnu rezonancu kičme i ustanovili odakle potiču bolovi zbog kojih ne može noćima da spava. Oni su ustanovili da ima nekoliko čvorića na pršljenovima i diskovima koji se nalaze u gornjem delu leđa. Goca se veoma potresla i uplašila jer su joj rekli da će, ako ne budu uspeli da joj otklone čvorove masažom, morati da to učine hirurškim putem. Iz tog razloga Goca danima neumorno odlazi na masažu kako bi razbila čvorove - kaže za "Alo!" izvor blizak pevačici.

- Iako su joj rekli da ništa nije ozbiljno, Goci nije baš svejedno jer se radi o kičmi. Najveća podrška su joj svakako ćerka i Lena i suprug Raša Novaković, koji joj pomažu u ovim trenucima. Ona se trudi da što manje radi, a više se odmara, kako bi problem što pre nestao.

Kako bismo proverili ove navode, pozvali smo pevačicu, koja nije imala mnogo vremena za priču, pa je kratko odgovorila na naše pitanje.

- Idem na masažu, jedva čekam da mi se cela frka oko tih čvorova završi. Sve je to posledica stresa i gomile obaveza koje imam, pa ću morati sada da se malo više pozabavim zdravljem - kaže Goca za "Alo!".

Blic
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Patriota

28.02.2017 07:51

Hoces ti mladjeg, ima to veze s onim radom! Satro te rodjak!!!

ODGOVORITE