Гецеова дијагноза - метаболички поремећај! Прекида каријеру...

Да ли га чека судбина Себастијана Дајслера?!

Фудбал 01.03.2017 | 08:30
Гецеова дијагноза - метаболички поремећај! Прекида каријеру...
Нешто се чудно дешава са Мариом Гецеом, а данас смо добили и конкретну информацију. Некадашњи репрезентативац Немачке приморан је да обустави све фудбалске активности на неодређено време због „метаболичког поремећаја“.

Само 11 наступа члана златне шампионске генерације Панцера са Светског првенства у Бразилу 2014. ове сезоне, по повратку из Бајерна, били су аларм сам по себи. Није Геце био поштеђен ни цштрих критика јавности, али после објављених лекарских налаза утисак је да оне никако нису биле на месту.

Милионери су се огласили званичним саопштењем после најновијих сазнања.

„Борусија ће морати у наредном периоду да игра без Марија Гецеа. Члан шампионске генерације са Светског првенства месецима се мучи са повредом мишића, што је био повод да лекарски тим проучи разлоге ове појаве. Анализом је утврђено да се ради о метаболичком поремећају, због којег је неопходно да Геце одмах прекине са тренинзима и фудбалским активностима“, саопштили су са Вестфалена.

Марио Геце се нада скоријем повратку на терен.

„Свакодневно сам подвргнут терапијама и учинићу све да се што пре вратим у тренажни процес“, поручио је кратко Геце.

Везисту Дортмунда подржао је и спортски директор Милионера Михаел Цорк.

„Драго нам је што бар знамо шта је узрок проблема које Марио има и убеђени смо да ће се временом његове мајсторске карактеристике поново вратити. Цео Дортмунд је уз њега у овим тренуцима“, поручио је Цорк.

Ипак, видећемо шта ће даље бити са Супер Маријом. Многе је његов случај на прву лопту подсетио на Себастијана Дајслера који је својевремено такође као најбољи играч Херте прешао у Бајерн, а онда после пет година и бројних повреда колена у Минхену напрасно окончао каријеру у 26. години, након што је запао у депресију.

Била би стварно штета да Геце крене истим стопама…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес)

Коментари / 0

Оставите коментар