Прече јој друге ствари од свадбе

Мирка Васиљевић каже да има у плану да се уда за оца своје деце Вујадина Савића, али тренутно су јој неке друге ствари прече од свадбе

Забава 27.02.2017 | 14:04
Прече јој друге ствари од свадбе
- Вујадин је професионални спортиста и стварно мало има времена. Они су жељни своје земље, наших кафана, дискотека, излазака, и онда по мени је паметније да тај одмор искористити, да мало они себе задовоље. Чек да испоштујем овог, зашто оно, нисам га видео... Стварно, ако ми је приоритет после троје деце да се венчам, онда стварно - рекла је Мирка у емисији "Ја то тако" и појаснила:

- Ми нисмо имали венчање, јер кад год је дође вријеме одмора, мени је значајније да ми одемо негдје вани, јер то је једино вријеме када можемо да се посветимо 24 сата једно другом. Нема 'идем на тренинг', 'морам до маме', 'идем до другара'... Можемо да будемо заједно, јер дјеца су жељна њега, мене, све нас заједно и зато је важно да смо вани. Њему онда остане пет-шест дана да се излудује и већ је вријеме да негдје иде. И сад у то убацити свадбу, па ко гдје сједи, да ли ова тетка прича са стрином, па да ли ова стрина воли ону шурњају и онда ајде следеће године, ајд следеће године, и тако су прошле године!

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар