Preče joj druge stvari od svadbe

Mirka Vasiljević kaže da ima u planu da se uda za oca svoje dece Vujadina Savića, ali trenutno su joj neke druge stvari preče od svadbe

Zabava 27.02.2017 | 14:04
Preče joj druge stvari od svadbe
- Vujadin je profesionalni sportista i stvarno malo ima vremena. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka, i onda po meni je pametnije da taj odmor iskoristiti, da malo oni sebe zadovolje. Ček da ispoštujem ovog, zašto ono, nisam ga video... Stvarno, ako mi je prioritet posle troje dece da se venčam, onda stvarno - rekla je Mirka u emisiji "Ja to tako" i pojasnila:

- Mi nismo imali venčanje, jer kad god je dođe vrijeme odmora, meni je značajnije da mi odemo negdje vani, jer to je jedino vrijeme kada možemo da se posvetimo 24 sata jedno drugom. Nema 'idem na trening', 'moram do mame', 'idem do drugara'... Možemo da budemo zajedno, jer djeca su željna njega, mene, sve nas zajedno i zato je važno da smo vani. Njemu onda ostane pet-šest dana da se izluduje i već je vrijeme da negdje ide. I sad u to ubaciti svadbu, pa ko gdje sjedi, da li ova tetka priča sa strinom, pa da li ova strina voli onu šurnjaju i onda ajde sledeće godine, ajd sledeće godine, i tako su prošle godine!

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar