Делић: Политичари, не хушкајте народ

"Због неподношљивог сиромаштва у које сте гурнули цијелу БиХ, због страшне корупције и пљачкашких похода страначких лидера, због биједе сваког облика, војници ће цијеви својих пушака окренути према вама и свему што је ваше, не према онима на које их хушкате!".  Након сједнице Предсједништва Босне и Херцеговине у вези ревизије пресуде по тужби БиХ против Србије за геноцид, на свом Фацебоок профилу огласила се професорица Шехерзада Делић.

Босна и Херцеговина 27.02.2017 | 07:22
Делић: Политичари, не хушкајте народ
Професорица Делић ревизију сматра "као нарученом" за подизање политичких тензија и тврди да је она послужила свим политичким актерима у БиХ не само за за политички обрачун, већ и за потврђивање правца политичке борбе у оквирима предизборне кампање.

Својом објавом, коју преносимо у цјелости, изазвала је веома позитивне реакције јавности.

Мир мир миииир, нико није крииив...

Запјенили “национални” вожди, па са свих страна узвикују како на њих насрћу они други, али то они неће дозволити! Неспособни да докажу кривицу, а још неспособнији да је скрију, пјевају и бљују мржњу на комшијске и сусједске границе!

К'о бива, да њихов народ види и схвати опасност од оних: “који их никада нису престали мрзити јер су их одувијек мрзили и заувијек ће их мрзити”!

Хахахахахаха!

Мисле да народи не виде о чему се ради, да народи не виде шта скривају иза завјесе од националистичке прашине коју подижу!? Да ће грађани насјести на њихове прљаве трикове које изводе како би од себе одбили све већу, бујицу народног незадовољства/готово бијеса, и у Федерацији и у Републици Српској !

Ама, не изазивајте властити народ јер ће вам се сигурно обити о празне, криминалом огрезле главе!

Када бисте сутра наредили мобилизацију властитог народа, па их покушали послати да убијају ону другу војску, војници би се окренули и пуцали у вас!! Пуцали би у своје властите представнике!! Толико сте се одродили од народа да не осјетите у коликој се опасности, ви лично, налазите!!

Због неподношљивог сиромаштва у које сте гурнули цијелу БиХ, због страшне корупције и пљачкашких похода страначких лидера, због биједе сваког облика, војници ће цијеви својих пушака окренути према вама и свему што је ваше, не према онима на које их хушкате! Тако се бх. грађани, осјећају свугдје. Свугдје!!! На цијелом подручју БИХ!!

Један баснословно богат, а девет сиромашних! Девет гладних ради/робује, оном једном ситом!

Схватили су људи, увидјели ко је робовласник у БиХ! Није то онај из другог народа!
Робовласник је наш, наш први комшија/сусјед. Онај из “јаке” партије, глуп а послушан, али зато најмање милион тежак! Онај с купљеном дипломом, подобан!

Је ли нам онај из другог ентитета крив што у нашем ентитету не можемо, рецимо, добити адекватни пољопривредни потицај, што не можемо продати млијеко по договореној цијени, што морамо своју дјецу слати у свијет, да тамо јефтино продају своју радну снагу, што учитељи не примају плате, болесници морају куповати лијекове које су болнице обавезне имати??

Није! Није нам крив онај из другог ентитета него овај из нашег!

Овај “наш” што нас већ двадесет и пет година пљачка, нуди нам јефтина знања у јефтиним школама, како бисмо постали глупљи, примитивнији и поводљивији па да с нама лакше владају. Бацају међу нас најубојитије оружје-националистички фашизам! Баце то међу нас као беби звечку, па док се ми глођемо, они мирно граде своја царства а нашу отету, опљачкану имовину склањају у сигурне међународне банковне утврде.

Не играјте се с властитим народом! Није народ ни слијеп ни глух а ни глуп, удариће на вас!

Знају они за кога су гинули. Знају они ко од њихове ратне муке и смрти, данас профитира.

Нећете још дуго моћи живјети на нашој муци! Казните се сами, да вас ми не кажњавамо!

(Извор: Истинито)

Коментари / 138

Оставите коментар
Name

Рс

27.02.2017 06:28

Сваку ријец потписујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x25

27.02.2017 07:17

НАПОКОН! ЈЕДАН УСАМЉЕНИ ГЛАС РАЗУМА, ИМА ЛИ ИХ ЈОШ МЕЂУ ОНИХ ОСАМ ГЛАДНИХ.

Name

Србин

27.02.2017 07:18

И ја сваку ријец потписујем. Има ли у РС нека Сехерезада Делиц па да уједињено кренемо у стварање боље будуцности свих. Сви се једни према другим отварају, само нас насе националне водје у торове затварају. Докле. Не будимо висе овце и не слузимо једном малом броју људи да се богате. А ми ни за хјеба/круха/пање немамо. ДОСТА

Name

Драган

27.02.2017 07:22

Да су владарима циљ ИСТИНА И ПРАВДА, све би ово било тако. Али наши владари су далеко одавде, очекују да ови домаћи издајници на власти и њихови играчи наставе са свеопштом пљачком. Или ће да се деси РЕВОЛУЦИЈА или се ништа промијенити неће.

Name

Драгутин

27.02.2017 07:28

Јесте кад би политичари слушали вас професорице.Али политичари из БиХ и Србије и уопште са простора бивше СФРЈ само слушају наређења из центара моћи: Брисела,Вашингтона и наравно Лондона,јер овај простор бивше СФРЈ за вашу информацију професорице је колонија и под управом В.Британије,односно над свима нама своју власт спроводи Британска колонијална обавештајна служба:МИ6.

Name

Тата

27.02.2017 07:29

Хајд не рисе. Написете цланак избаците свој бјес у нади да це то НЕКО процитати и зацрвенити? И на томе се све заврсава. Писањем мислите несто мјењати???? У сустини писете јер цекате да некога подтакнете да за ВАС који тако срцано писете изадје на улицу и да за ВАС такодје трази бољи зивот? Сви хоце боље и промјене нико неце да мијења!!! Престани писат изадји напоље и макар сам себи уцини услугу и протестирај. Памфлет направити је лако и несто написати. Лавину покреце мала грудва или пахуљица. Без те пахуљице нема ни лавине. Неко мора бити пахуљица.Али се оцигледно стидите напоље изаци и протествовати онако сами самцати. Сви хоце да буду лавина нико пахуљица. Стидите се тразити боље и исказати незадовољство. Кад устанес погледај свом дјетету у оци и кази себи ста за то дијете мозес знацити? Мијењај и буди дио мјењања а не да то остане само на зељама. Помисли на своје дјете и уцини то за њега. Право имати је једно а за право се борити и изборити је сасвим друго.До сада је све написано, исписано, процитано . ... нема од тога никакве користи.

Name

Ре ра

27.02.2017 07:35

Или систем це те унистити и све око тебе или ти тај систем? па извол ста зелис?

Name

пророк

27.02.2017 07:50

И ја се слажем са текстом и размишљањем.Међутим, немојте да се лажемо да народ није свему кумовао.Он је прихватио да га је.у у здрав мозак, он је прихватио улогу роба, он на изборима бира власт за неку марку или пакетић робе сумњивог рока и поријекла.Народ увијек има власт онакву какву заслужује! П.С. "Народ мора да мијења свој начин размишљања".

Name

ДЕГОТХИА

27.02.2017 08:12

ОВА ГОСПОДЈА ОВИМ ТЕКСТОМ ЗАСЛУЖУЈЕ ДА БУДЕ ЧЛАН ПРЕДСЈЕДНИШТВА БИХ. ТРЕБАЈУ НАМ ЈОШ ДВОЈЕ ИЗ ДРУГА ДВА НАРОДА !!!

Name

за драгутина

27.02.2017 08:23

Има ту истине али су и за то криви наси политицари јер то њима пасе.Насим политицарима је битно да је њима добро и да могу манипулисати народом.Засто се недоговоре да нама буде боље и да се боље зиви да они то зеле неби их могла спрецити ни британска ни америцка тајна слузба.Наси су кривљи од свих тих неких које си набројао.

Name

СНСД

27.02.2017 08:24

Само се ви ложите на овакве текстове, а бошњаци раде посао и настоје да нам укину Р.Српску. Да није дошао СДСН на власт до сада би била и укинута. Иако је неки појединац из СНСД-а нешто мало украо, не може се поредити са тим колико смо допринијели јачању Р.Српске. Боље да сте и гладни, али да имате јаког лидера, као што је Додик, да може одбрусити Бакиру и сличнима.

Name

ре тата

27.02.2017 08:31

Тата од критике се неце стање побољсати,него треба професорицу подрзати и помоци јој у овоме сто она писе.

Name

@ СНСД

27.02.2017 09:14

И ако је неки појединац из СНСД-а нешто мало украо, не може се поредити са тим колико смо допринијели јачању Р.Српске. Боље да сте и гладни, али да имате јаког лидера, као што је Додик, да може одбрусити Бакиру и сличнима." ?????????????????????????? Је ли се ти мало зајебаваш са нама, СНСД шуго корумпирана??? Боље да је народ гладан, него да има лидера који није лопов као Додик? Понекад сам се знао изнервирати на коментаре Микаила Микића, педера ис САД-а, понекад и на "Драгана", чувеног Дидиковог хемороида који ради за сок и сендвич. Да их сретнем уживо добили би по једну шамарчину. Тебе на другој страни бих тако пребио, не би знао како се зовеш. Написати овакве гадости може само једна безобразна сељачина са дна каце, којој треба поломити сваку кост! Фуууууууј!!!!

Name

велики србин

27.02.2017 09:45

@ ре СНСД Дебилу један глупи па политичари су осигурали своје 7 кољено а бајни прдсједник купује виле и станове по Србији а заклиње се у РС.Што овдје не купује?????Борцима се одужио са 65 км год.???па више је и рату узимо на штеки цигара будалетино задојенаАко се веч заклињу и чувају РС сви на казан до бољих дана.Њему жена опере гаче а у њима 1000 еврича и боли је она ствар за то а ти јадниче дижеш кредит да купиш дрва.

Name

Милос

27.02.2017 10:04

Браво господјо Делиц,свака цаст на констатацији.Ако им недо бог падне на памет да нас заваде а то раде једноставним триком само да не би видјели како зивимо бједно а они су нас дотле довели.Они су сака јада која се крије иза вјере нације,а уствари немају они ни вјере ни нације само их треба разоткрити да је то го лопов хохстаплер нерадник и битанга.Ми ускоро сви заједно морамо револуцију правити немамо ми висе ста цекати,само це нас гурнути јос дубље да потонемо.Само народ извести узети им имовину богатство прљаво сто су накрали нахапали од овог цасног и српског и босњацког и хрватског народа.Не разумију они други језик осим улице осим кад им се за врат стане и кад им се све сто су напасли одузме.Ни тад нецемо боље зивјети ал бар цемо имати моралну сатисфакцију и духовно олаксање.

Name

ре @ снсд

27.02.2017 10:57

Будало једна прво требас видјет коме пријетис самарањем па онда се јунацит.друго. Погледај како прозивљавају борци из бијељине гдје не влада додик.треце јел умиру борци и гладни И зедни.док не сватите да су све странке лоповске И да краде ко прије стигне нема вам помоци.небраним никога И нисам гласо никад јер нисам слијеп да не видим неке ствари . Нек погледа која странка у Републици Српској ин а нај веца примања а ни једна не гледа борце који су је стварали . ако си толико паметан наведи опстину која је пмогуцила И дала сва права ствараоцима Републике Српске.

Name

мини

27.02.2017 12:27

Устајмо ми презрено робље.

Name

Приједлог РТВ БН

27.02.2017 15:50

Не скидајте овај цланак мјесец дана. Нека обицан цовјек, било које вјере, цита и отрезњује се. Крајње је вријеме. Досао је моменат да се казе "НЕ" насим униститељима и дзелатима. Народ мора да проговори. Погледајте Румуне, а ми им се смијали

Name

Право пред Предсједниство БиХ

27.02.2017 15:53

Поведите народ Професорице. Сви цемо бити уз вас. Доста је било. Крецемо од предсједниства

Name

напаћени бошњо

27.02.2017 16:42

Само тако , текст који ће свако тко размишља и мало својом главом потписати .

Name

Босна и Херцеговина...

27.02.2017 17:58

У праву си правом све сто си написала. народ треба смјенути садасње политицаре а поставити друге људе који це радити ка напредку ово пребацивање лоптица дојадило је народу који ни сам не зна ста их цека и ко их води у будуцност..доста реторике од тога нема ниста.

Name

Вапај

27.02.2017 19:24

Имамо ли ми у РС овакву особу, па да се удрузе. Свако да цисти у свом двористу, а заједницки заједницко двористе. Куцес љепсе. Да БиХ оцистимо од насих националистицки злотвора и водја. Тобозњих водја

Name

Поздрав из РС

27.02.2017 19:31

Само напријед, народ (сва три народа) који себи мисли добро уз тебе је

Name

Само тако, то срце зели РС

27.02.2017 21:12

Је ли ова господја у некој партији. Ако није одмах да је оснује. На залост власт се осваја преко политике. Избора. Професорице, припремите се за изборе 2018. Јос није касно. Побиједицете са таквим приступом и реториком. Народ це у вама препознати постену особу. Надјете неког слицног у српском и хрватском народу, па да и они крену на вријеме са освајањем бираца. Морамо изведтину БиХ револуцију кроз институције система.

Name

то је правда

01.03.2017 08:29

Све похапасе,покрадосе,проневерисе,прокоцкасе,својима поделисе На банковне рацуне вани однесосе а народу мрвице које њма испадају кад здеру.

Name

Не посустај, Професорице, говорис из уста обицног цовјека

01.03.2017 17:00

Професорица це имати отпора националиста прије свега у свом народу, али и огромну подрску цасних и постених људи. Људи који су објективни и виде да зло на овим просторима не станује само у оном "другом" народу. Хтјели то признати, или не, сви смо ми веома слицни. Да не казем, исти. Битно је ко је у одрдјеним околностимо био висе у прилици да показе људски или нељудски карактер.

Name

Маринко

01.03.2017 17:04

Хвала РТВ БН сто је објавила цланак господје Делиц, и сто га није скинула са прве странице.

Name

Симо Дероњиц, Модрица

01.03.2017 18:54

Само напријед господјо. Уз тебе је вецина народа у БиХ.

Name

Милос

01.03.2017 21:26

Професорице, јавите се Мектицу. Он би могао бити спасилац унсрпском корпусу. Надјите јос једног истог у хрватском народу (идеалан би био Перван) и средите дрзаву. Народ це се послије лако договарати

Name

Сањин

01.03.2017 23:47

Само ми реците ко је имао висе храбрости од ове зене да прозове политицаре именом и презименом. Свака јој цаст. Нисам Босњак, али бих је сутра предлозионза заједницку предсједницу. Имао бих повјерења у њу и од мене би имала бланко мјеницу за политицки рад. Једноставно, професорица улива повјерење

Name

Проф

27.02.2017 06:32

Потписујем!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вујадин

27.02.2017 07:58

Овце треба да постану вукови!!!!!!! А кад овце постану ВУКОВИ онда молим бога да све продје како треба и да не буде паљевине, вјесала у центру града...

Name

Свима нама

27.02.2017 08:06

А ко нас то плаши? Наравно, прво ми сами себе. Потом остале структуре. Структуре које одлучују, држе снагу и моћ. Снагу наше невелике памети и моћ нашег страха. А ствар је врло једноставна! На дохват руке, такорећи. Треба само рећи: НЕЋУ ВИШЕ ТАКО! Свега три речи. И можда још две: МАРШ ТАМО! Значи, све заједно пет речи. Зоран Радмиловић

Name

Јово

27.02.2017 08:19

Свака цаст.

Name

Ре вујадин

27.02.2017 08:30

Сви знамо ста требало уцинити и бити. Неце нико да се за то зртвује. Прицамо, писемо и само се цује ехо....Савез за п- материну је дио система од њих нема ниста и не оцекуј. Све мора од нуле...Од обицног градјана да се покрене..Инаце..

Name

Гаврило Принцип

27.02.2017 08:34

Господине "проф", ја овдје прво потписујем оно што је написао човјек под именом "тата"! Да не виде да смо овце, да могу да тако раде и да нас праве будалама не би то ни радили. Шпирић, Бакир, Клошарац и да даље не набрајам...

Name

Логика

27.02.2017 08:47

Зашто РТРС ово не објави. Само пишу шта су Додик, Жекјка,Радојичић изјавили и сад траже јединство са тјзв савезом, сад нису издајници. А и јесу издајници, издали су своју ријеч, рекли су да нема сарадње ни разговора са СНСД-ом а ево нема ни мјесец дана поново заједно. Љиге све гов.ари.

Name

пикасо

01.03.2017 19:09

ПРАВО У МЕТУ САМО ИХ ЈОС ЊИХОВЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ ПОДРЗАВАЈУ КРОЗ ЛАЗИ И ПРЕВАРЕ РЕФОРМИСУ ДРЗАВУ ВЕЦ ДВАДЕСЕТ ГОДИНА РАДИ СВОГ ИНТЕРЕСА

Name

о чему ви

27.02.2017 06:32

Ја сам ипак за то да их казне судсто и тужиластво. Казна : Да се свака проневјерена марка врати преко принудног рада у пољима и на плантажама. По мојој процјени има сви да раде дозивотно. Добро држави (неће увозити раднике јер сви одосе путем еу), добро пољопривредницима (има радне снаге), а боме добро и политицарима јер це напокон научити да цијене државне паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емсуд

27.02.2017 06:49

Потписујем 1000%.

Name

боле

27.02.2017 06:51

Нема од тог ништа,суд и тужилаштво исти као и они.Док овај успавани народ не устане ови неће отићи.

Name

Боб

27.02.2017 06:52

Браво професорка , само се не слазем око самоказњавања.Треба њима ТЕСКИ ФИЗИЦКИ РАД и то у оном другом ентитету.

Name

xy

27.02.2017 06:58

Ма какво судство то су исто лопови њихови то мора народ.

Name

Xxx

27.02.2017 07:11

Боље писмо нисам одавно процитао. Свака цаст

Name

лио

27.02.2017 11:44

Браво проф, фантастицно. Да ли ћемо сконтати да се ови само оружјем могу рушитии.

Name

даки

27.02.2017 11:49

Злочинцима отимати отето.

Name

дада

27.02.2017 13:04

Професорко свака вам част. Ваљда ћемо и ми почети размишљати.

Name

дијагноза

27.02.2017 06:44

Апел је симпатицан али не функционисе у пракси. Осим сто стварају кризе и сиромаство, наси политицари немају никакве визије за будуцност. То је онај највеци проблем због кога губимо драгоцијено вријеме. Укратко, наси политицари су ситни криминалци по менталитету, али велики лопови - јер прилика (злоупотреба полозаја) цини лопова лоповом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глаголска времена

27.02.2017 07:25

Како немају визије? Имају визију за будућност своје породице. Интезивно И пуним плућима живе садашњост, а народ непрекидно шаљу И остављају у прошлости.

Name

Бас Цудно

27.02.2017 06:53

Бас цудно да нико зив не критикује тзв медјународну заједницу која је много тога закухала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

б.цудно

27.02.2017 08:38

Па неговори њма м.заједница да краду они то сами знају и раде.

Name

Ре бас цудно

27.02.2017 09:03

Свако је нам крив осим нас!!!! Ма хајд молим те ! МЗ је рекла : Договори те се! Ал то је највеци проблем код нас. Не зелимо. Да зелимо надје се пут кад има воље..

Name

ЦООЛ

27.02.2017 09:50

Крени ти прво од мјесне заједнице, па се онда хватај МЗ-а

Name

транге пресједник

27.02.2017 06:55

Велики поздрав професорици Делиц! Мислим да политицмари немају трунке савјести зато о самоказњавању нема ниста! Морамо их драстицно казнити све редом од 1992 до 2017! Јос једном поздрав професорици И позив осталим академским градјанима да се одвазе,није све ни у безобразним платама И осталим погодностима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

27.02.2017 06:56

Драги народе послусајте ову зену и подрзите је она зна ста говори. Сву ову багру трба растјерати и отети им све стосу покрали. А то мозе само народ као у Румуније. Нема висе наси васи свису исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

27.02.2017 06:59

Ко на медијима у БиХ.изусти ријец рат,ја би га послао да дозивотно копа руду за народ,и то у дубински коп!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

27.02.2017 07:53

Тако је Вук ,потписујем ..је.....м им они би за своје циљеве увукли нас поново да се убијамо ..мир и само мир.

Name

е вуце

27.02.2017 08:43

Свака ти цаст то би била најдјелотворнија терапија за ријец рат.

Name

Разум

27.02.2017 07:01

Надам се само да је народ довољно разуман да ово схвати као једну и једину истину!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кратка памет

27.02.2017 07:26

Не вјерујем. Историјски, глуп смо народ. Никад схватити. Увјек гутају исту лоптицу, национализам И угроженост. Ипак је то одраз недостатка памети.

Name

xyз

27.02.2017 07:04

Свака част, добро је да још увијек има разумних на све три стране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никс

27.02.2017 07:10

Слазем се са професорицом да народ није ни слијеп ни глув. Али да није глуп , ту се не слазем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стјепан

27.02.2017 07:25

Свака Вам цаст на овом тексту.Мало је таквих као сто сте Ви.

Name

Боб

27.02.2017 07:27

Да ли це се икада ико из академске заједнице РС имало осудјујуце изјаснити о невидјеној пљацки овога народа.Само кукавицки цуте и брину како да сацувају достигнуте привилегије.Некада се знао огласити проф. Зивановиц, сада нема ни њега...

Name

ре боб

27.02.2017 08:04

Назалост, ту си у праву. Академска заједница Републике Српске се "забавила" историјом и разним теоријама настанка, опстанка свега осталог везанога за Србе и српство. Засто? Па једино тако опстају и егзистирају. Све остало ако би се рекло у корист обицног градјанина би се прокламовало као непријатељ Српства.

Name

сено, слама, сено, слама

27.02.2017 09:12

Хајмо прво од академске заједнице. Колико тих академика говори страин језик И колико су учествовали негдје напољу користећи тај страни језик?

Name

упс

27.02.2017 07:20

Феноменално професорице. Не знам само колико још мислимо чекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

из РС-а ако је битно

27.02.2017 07:30

Хвала професорице. Мислим исто као Ви али никад нисам знао исказати као што сте то Ви урадили овом приликом. Нешто људски и искрено нисам ни чуо а ни прочитао од кад је стао оружани сукоб. Намјерно кажем оружани јер сукоб још траје. Велико ХВАЛА још једном и ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре много нас је

28.02.2017 16:43

Много је нас оваквих пријатељу на обје стране. Имам много пријатеља Срба и прије би пуцао на припаднике свог народа који ме хускају него на њих. Мир и здравље свим добрим људима

Name

Боки

27.02.2017 07:35

Тако је професорице. Доле багра од политичара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле&Бакир д.о.о

27.02.2017 07:38

Професорице, имате ли печат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас

27.02.2017 07:43

Све сто казе професорица је тацно. Али кад погледате форуме на неким порталима, онда то њезино тотално пада у воду. Треба прво З А Б Р А Н И Т И било какве коментаре на тим страницама, унистити им ФБ профиле, и слицно. Људи висе не цитају садрзај цланка, вец своје фрустрације одмах избацују на коментарима. То треба З А К О Н О М забранити. Незнам ста РАК ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСАВАЦ

27.02.2017 07:43

ОДАВНО ЦЕКАМО ДА ПАМЕТ ПРОГОВОРИ. СРЕТАН ПОЦЕТАК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

27.02.2017 08:04

Ове власти похапсити све сто пре.

Name

Марија

27.02.2017 08:05

Дубоко укоријењена банда окорели криминалци и народ ћути. Болесно похлепни и себични, народе камење их, све редом. Па још таква бахатост никога се не боје, ни бога ни народа. А народ гладан.

Name

мислим

27.02.2017 07:50

Свака цаст има јос нормалног народа најбољи текст у 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВО

27.02.2017 07:57

У ПРАВУ ЈЕ ПРОФЕСОРИЦА, АЛИ ЗАНЕМАРУЈЕ ЈЕДНУ БИТНУ ЧИЊЕНИЦУ ДА НА ОВИМ ПРОСТОРИМА ЖИВЕ НАЈГЛУПЉИ НАРОДИ У ЕВРОПИ ПА ЧАК И У СВИЈЕТУ. ОНИ ВОЛЕ МАЗОХИСТИЧКИ СВОЈЕ ЉИГАВЕ ВОЂЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

овце на квадрат

27.02.2017 09:27

Браво за оцјену народа,свака прича је сувишна.

Name

Логика...

27.02.2017 07:59

Ово за пуске ЈА ЗНАМ годинама. Зато је и ИМАМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интергај

27.02.2017 15:15

Продаји је док јос мозес узети 2-3 стоје

Name

александар

27.02.2017 08:08

Браво професорице.Истог смо мишљења.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

27.02.2017 08:34

Јесте то нам је проблем сто политицари мисле да су ово 90-те Пуске це се окренути према њима а не обицна биједа једни на друге.

Name

Правда

27.02.2017 08:58

Једино рјесење је за ово све сто се десава је "ЗАКОН О ИСПИТИВАЊУ ПОРЈЕКЛА НЕЛЕГАЛНО СТЕЦЕНЕ ИМОВИНЕ И ОДУЗИМАЊЕ ИСТЕ" Ајмо сви на улице и пред ентитетске Скупштине и недат им изићи све док не усвоје исти Закон. А ту исту имовину вратити јадном опљачканом народу.

Name

Обицни Градјанин

27.02.2017 08:39

Свака цаст за изјаву Из дусе. У потпуности подрзавам, а надам се да вецина градјана, ове несретне нам дрзаве, размисља овако. Само СЕ окренути против политицара. Никад народ на народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Схадоw

27.02.2017 08:42

Браво професорице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина!

27.02.2017 09:06

Народима у БиХ су највеци непријатељи богати политицари који јадни и напацени народ поред тога сто је најсиромаснији у Европи хоце јос да га гурну у крвопролице!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦООЛ

27.02.2017 09:48

БРАВО !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрено

27.02.2017 09:49

Интересантно да 25 год јос није формирана странка или покрет који це одговорити национализму у бих.Дали смо ми толики нациналисти да су нам сви други непријатељи.Мада медју обицним свјетом постоји повјерење и пријатељство како покренути народни фронт .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

27.02.2017 09:53

Нека се свако пита ста це бити са мном и мојм дјецом.Они су себе осигурали и своју дјецу.А ми се коскамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

просперитетна земља са просперитетним политичарима

27.02.2017 09:54

Од доброг живота у БиХ, сада носим танге. мање платна , јевтиније, а и лакше нас ј*бу ови што владају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неутрални

27.02.2017 10:11

Е мој народе будаласти Пред свка изборе вам сЕрвирају мед и млијеко и слоган ЈЕСТИ ПРОБАЛИ КАВИЈАР АКО НИСТЕ ГЛАСАЈТЕ ЗА НАС ПА ЧЕ МО ВАМ КАЗАТИ КАКАВ ЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сенад СW

27.02.2017 10:50

Најбољи доказ да смо сви исти народ је: Сви смо исто ГЛУПИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

27.02.2017 11:19

Сви смо само робови њихови они раде ста хоце кад смо ми глуп народ.

Name

Але

27.02.2017 11:23

Народе ујединимо се да заједно растерамо багру докле овако гладни смо.

Name

не

27.02.2017 12:30

Мирно ништа.

Name

Жарко

27.02.2017 13:06

Ваљда ћемо схватити да се клин клином избија.

Name

тако је

27.02.2017 10:59

Диван чланак. Ове ријечи су у главама великог процента напаћеног народа у БиХ. Молимо западне земље да ову багру на власти отјера, да ослободи овај јадни народ. А овој мудрој жени, све честитке за сваку написану ријеч.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРА ЖДЕРА

27.02.2017 12:16

НЕ СЛАЖЕМ СЕ СА ПРОФЕСОРИЦОМ. НАШЕ ВОЂЕ У РС СУ НАЈБОЉЕ И ДА НЕМА ЊИХ НЕБИХ ПРОБАО СУШИ У ДОДИКОВОМ РЕСТОРАНУ И ДАЉЕ БИ ЈЕЛИ ЋЕВАПЕ, БУРЕК И ПЕЧЕЊЕ, ФУЈ. САД СМО СВЈЕТСКИ ГУРМАНИ, А КО НЕМА ЗА СУШИ, НЕКА ПУШИ, ЖИВЈЕЛА НАША ВЛАСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хффггхзффф

27.02.2017 12:24

Свака цаст...нормалних људи има доста, само треба реци овако несто да се и нас глас цује....насе водје несмију бити празноглави криминалци...велики поздрав и мир зелим свим градјанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

илк

27.02.2017 13:07

Имамо ли ми времена за чекање ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р:делиц.

27.02.2017 14:26

Па где сте били до сада ,срамота јављате се када вам поцне горети под ногама .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Воз

27.02.2017 15:25

Зена управу 1000 посто прифитери и дезертери воде дрзаву....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Имамо ли ми у РС

27.02.2017 15:54

Овакву лицност. Није ваљда да смо сви убијени злом у главу. Дизите главу људи. Не мозе се висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професорица је змај

27.02.2017 16:09

Звака јој цаст. Из наступа и говора се види да је циста ко суза. Та се неби покварила ни за сто година. Цуо са да око ње обиграва Сидран,мкао да је подрзи. Професорици не треба нико истросен и ислузен на матрици национализма. Довољни су јој њењи дјаци за поцетак. Послије це народ да узме ствари у своје руке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сидране, сиктер

27.02.2017 19:22

Вала бас, треба се цувати тог Сидрана. Лајо је у рату и послије рата на звијезде. Сад се ко фол окрено против Бакира. Имају и Срби и Хрвати таквих који свако мало мијењају дресове. Зависи како вјетар дува. Професорице, порука, узми неколико паметних бивсих дјака да ти уредјује страницу фејсбук, а ти се посвети митинзима и говорима. Ако сад позовес пред БиХ институције доцице ти 100'000 људи. Крени редом, риба смрдинод главе

Name

Елда

27.02.2017 16:31

Свака част. Браво Сехерзада

ОДГОВОРИТЕ
Name

Говедрица

27.02.2017 18:16

Брацо Срби зар једна жена има висе храбрости од нас,кога се бојимо висе?Доста смо шутили да од нас праве овце!Моја деца су гладна а ваша?

ОДГОВОРИТЕ
Name

27.02.2017 19:07

Браво! Свака част! То је истина народееееее...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим-Ман

27.02.2017 20:16

Ја сам увијек говорио и тврдим да нас свих 95 посто мисли овако. Оних 5 % се пљују по форумима... Од тих 95 % нормалних увијек неким свађама и националним свађама одузму 20% од ових 95% (а 30-40% их не излази на изборе) Ова госпођа ништа ново није рекла јер ја и 95% из свих народа у БИХ сто гледамо дугороцно мислимо овако. Поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

социолог

27.02.2017 20:25

Без револуције нема разресења овог хаоса. Запамти гладни народ теско да се организује на протест . Нема револуције ни преврата све док се вође не заваде око плијена а то је близу пљацке је све мање оцекивати је да незадовољан полотицар пређе на страну народа. Први це то урадити Павиц да би сацувао Љубију. Међу њима је расуло поцеце се удварати народу конкретноБрзо це измирити поћјопривреднике а ипак их неце покорити.Велики це проблеми наступити кад буду отпустали раднике којима су наплатили запсљавање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека се народ уци

27.02.2017 21:15

Не дирајте овај цланак. Нек се народ уци храбрости и непоколебљивости. Свака вам цаст. Изгледа да сте једини који сте пренијели њен цланак

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

27.02.2017 21:23

Људи, зена вам је све рекла, паметном доста. А ви сад опет за СНСД, СДС, СДА, ХДЗ. Мислим реално нам је упропастено 26 година зивота, па засто да не наставимо овако и наредних бар 50 година. Стоци је исто, била на њиви или у стали. Велико постовање господјо Делиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

карадјоз

27.02.2017 21:46

Ова је нови изданак тзв братства и јединста.Кусх одавде..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Словенец

27.02.2017 21:58

Идемо пронаци још две Сехерзаде у остала два народа за прдседниство БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузла

28.02.2017 06:50

Исту прићу понављам годинама са људима сличних погледа. "Политика" ( примитивци и криминалци који се представљају у нађе име) је само параван за плачку, Није важно одакле долазе, већина политичара су слични, и раде једино за лични интерес. Када ћујем ријеч рат у било којем контексту, буде ми зло, јер знам да је ријећ о некој плачки коју треба увити у стару причу. Ова земља је напуштена и на жалост још ће људи отићи одавдје, једног дана ће уживати неки странци, жалосно, а све смо ово ми и наши преци стварали. Други ће то узети багателно, због "међаша" који су на власти. Свим добрим и поштеним људима желим све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

комсија

28.02.2017 07:54

СУПЕР! С ве је истина и то нама треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КО ЈЕ ПОЧЕО РАТ?

28.02.2017 08:25

Ја ово исто говорим годинама, али ме нико не ј.бе. Додуше ни ја никога не ј.бем, тако да смо на истом. С друге стране, плашим се да нажалост нема наде за људе на овим несрећним просторима и то одговорно тврдим. Зашто? Па зато што се ја могу слагати са мишљењем професорке Делић, али нисам сигуран да се слажу ''они други''. Шта ми вреди ако сам ја пацифиста, а ''онај други'' уперио пушку у мене. Ови несрећни простори су пуни мржње и увек су нам криви они други за наше недаће. Намерно нећу о фитиљима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.02.2017 16:50

Стоји то сто казес. Дзаба је нама не борит се ако упере пуску у нас. Не могу те ни кривит сто си на другој страни кад си са својим народом хбг. Надам се ипак да цемо уцити своју дјецу да не мрзе и да не ратују с комсијом.

Name

Два црна гаврана

28.02.2017 10:00

Баук кружи Федерацијом БиХ, баук независних нестраначких политичких кандидата. Још их нема у РС али биће. Мораће. Крајње је вријеме. Треба излаз тражити, образ сачувати, хајдучији ногом за врат стати, од невиђене пљачке и отимачине народ штитити, политичку демагогију у коријену сјећи. У партије се народ више поуздати не може ако би да живи и преживи. Аферим и ејвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема шансе

28.02.2017 10:29

У РС-у би такви одмах били проглашени издајницима српства.

Name

истомишљеник

28.02.2017 10:39

Живјела професорице још хиљаду година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мисо

28.02.2017 10:44

Људи одавно је вец доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свето

28.02.2017 11:03

Професорице ВЕЛИКА СИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

28.02.2017 11:05

Професорице велики поздрав из Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лала

28.02.2017 11:07

како казе писац сваких 5о година будале проговоре, паметни зацуте а фукаре се обогате а има и она народна коло среце се окреце ко би гори сад је доли ваљда це и то доци постовање професирици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вјеко

28.02.2017 11:11

Улица и само улица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

весна

28.02.2017 11:12

Велики текст. Прво чистити своје двориште.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

28.02.2017 12:00

Свака част! Овакви људи би требало да се удружују и уче народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББ

28.02.2017 12:34

Рјецником алкара, право у сриду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Троцлано

28.02.2017 12:58

Делицка, Ценицка и Пендес у предсједниство. Добра идеја, десице се кад на врби роди гроздје.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мало сутра

28.02.2017 19:48

Гдје нађе Пендеш?? Човићеву марионету која је и сама огрезла у криминалу.

Name

Мислим

01.03.2017 16:44

Гдје сврста Ценицку и Пендесеву са овом професорицом. Биле су у власти па ста су урадиле. Утопиле се у сивило власти и грицкале плате и привилегије

Name

цупс

28.02.2017 21:22

Најбоља си

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

28.02.2017 21:58

Свака ти је на мјесту. Свака то част. Нажалост, двије трећине је глупо, пола једне трећине богато, а пола трећине писмених и паметних који нису купили дипломе не могу са глупим суграђанима ништа учинити, јер су у мањини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

душко

01.03.2017 06:43

Искрене честитке госпођи Делић на одвазности и храбрости за написану истину! Надам се да народ коначно сваћа гдје лежи проблем ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас тако

01.03.2017 17:18

Требаце пуно народу да схвати, али вриједи пробати. Зато професорицу треба подрзати.

Name

Приједлог

01.03.2017 17:08

Професорица треба да надје "сродне дусе" и у остала два народа и направе заједницки покрет на нивоу БиХ. Након тога кренути у просвјецивање залудјелог народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

вихор

01.03.2017 20:00

Једино ,што е је спорно ,то је инерција ,још ,,путујемо.,,док главом неударимо у Зид .А,када се то деси ,бојим се да чемо "несувисло потупати ошамућени заборављајући ...разлоге због чега се то десило ,јер Босанскохерчеговаста Глава је јединствена на просторима Балкана ,а Богме и шире ,једна ,,кврга,,двије или три нису ники"проблем .

ОДГОВОРИТЕ