Видео: Пресмијешно какав пенал за Динамо и побједу!

Какав пенал за Динамо: Оклизнуо се у 90' за 2:1! Овакав пенал још нисмо видели - играч Динама, Судани, сам се оклизнуо у 90. минуту за пенал и победу Загрепчана против Цибалије. Тако нису испустили корак за Ријеком која им бежи шест бодова.

Фудбал 27.02.2017 | 11:30
Видео: Пресмијешно какав пенал за Динамо и побједу!
Претходних десет сезона Динамо из Загреба завршавао је као првак Хрватске.

Међутим, у овој такмичарској 2016/17 - највећи "отпор" до сада пружа им екипа Ријеке која је у пролећни део сезоне ушла као лидер испред "модрих" и држи сигурних шест бодова одстојања.

Та граница је била близу тога да се помери ка горе након гостовања Загрепчана у Винковцима против Цибалије која је у 87. минуту успела да "поништи" гол Хоџића из 72. минута и да буде врло близу бода у првом мечу Хрватске ногометне лиге ове суботе.

Међутим, само три минута касније - пенал за Динамо. И то какав!

Фудбалер из Алжира, Судани, ишао је ка лопти иза Ждерића, а потом пао на земљу након чега је главни судија показао на "креч". Он није имао никакву дилему, иако се на успореном снимку јасно види да никаквог контакта њих двојице није било и да је Алжирац пао сам.

Хоџић је преузео одговорност и погодио за победу 2:1, и нови притисак на Ријеку која у овом тренутку игра свој меч 22. кола ХНЛ.

Погледајте споран детаљ...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар