Video: Presmiješno kakav penal za Dinamo i pobjedu!

Kakav penal za Dinamo: Okliznuo se u 90' za 2:1! Ovakav penal još nismo videli - igrač Dinama, Sudani, sam se okliznuo u 90. minutu za penal i pobedu Zagrepčana protiv Cibalije. Tako nisu ispustili korak za Rijekom koja im beži šest bodova.

Fudbal 27.02.2017 | 11:30
Video: Presmiješno kakav penal za Dinamo i pobjedu!
Prethodnih deset sezona Dinamo iz Zagreba završavao je kao prvak Hrvatske.

Međutim, u ovoj takmičarskoj 2016/17 - najveći "otpor" do sada pruža im ekipa Rijeke koja je u prolećni deo sezone ušla kao lider ispred "modrih" i drži sigurnih šest bodova odstojanja.

Ta granica je bila blizu toga da se pomeri ka gore nakon gostovanja Zagrepčana u Vinkovcima protiv Cibalije koja je u 87. minutu uspela da "poništi" gol Hodžića iz 72. minuta i da bude vrlo blizu boda u prvom meču Hrvatske nogometne lige ove subote.

Međutim, samo tri minuta kasnije - penal za Dinamo. I to kakav!

Fudbaler iz Alžira, Sudani, išao je ka lopti iza Žderića, a potom pao na zemlju nakon čega je glavni sudija pokazao na "kreč". On nije imao nikakvu dilemu, iako se na usporenom snimku jasno vidi da nikakvog kontakta njih dvojice nije bilo i da je Alžirac pao sam.

Hodžić je preuzeo odgovornost i pogodio za pobedu 2:1, i novi pritisak na Rijeku koja u ovom trenutku igra svoj meč 22. kola HNL.

Pogledajte sporan detalj...



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar