Оженио се бивши министар Селаковић

У Храму светог Саве оженио се данас бивши министар правде Србије Николе Селаковића и његова изабраница Милица Стојановић, а свадбено весеље је у току. Прослави присуствују и највиши државни званичници, мађу којима је и премијер Србије Александар Вучић.

Србија 26.02.2017 | 19:26
Оженио се бивши министар Селаковић
Након црквеног венчања, гости су отишли у ресторан "Стадион" у истоименом тржном центру у Београду. На свадбу су стигли министри Нела Кубуровић и Вања Удовичић, Марко Ђурић, директор канцеларије за КиМ, Миленко Јованов, потпредседник СНС, као и Владимир Ђукановић са супругом.

Нешто после 16 часова, весељу се придружио и председник владе Србије Александар Вучић, који је претходно био на обележавању стогодишњице Топличког устанка у Прокупљу.

Нешто раније стигао је и Андреј Вучић, брат премијера и лидера СНС, као и Игор Мировић, председник војвођанске владе. Ту је и Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада.



Да венчање неће пропустити рекао је министар и председник СПС-а Ивица Дачић, а долазак су раније најавили Јадранка Јоксимовић, министарка за европске интеграције, и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Због венчања бившег министра, ТЦ "Стадион" на Воџовцу је препун обезбеђења, које је распоређено по свим спратовима. Лифтови које иначе користе посетиоци овог пута не раде осим за званице брачног пара Селаковић. Њих на улазу у тржни центар дочекују хостесе које их спроводе до сале за венчање.

Слично је и са паркинг местима, која су резервисана искључиво за госте младенаца.

Никола Селаковић и Милица Стојановић венчали су се данас у Храму светог Саве, а церемонију је обавио патријарх Српске православне цркве Иринеј.



Млада је обукла венчаницу и преко ње бордо јелек, док је Селаковић такође обучен у складу са старим српским обичајима.

Милица Стојановић и Никола Селаковић су се годинама забављали. Милица је некад била запослена у Министарству спољних послова, а тренутно ради у Министарству правде.

(Блиц.рс)
(Фото: В. Лалић / РАС Србија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

НапреДНО

26.02.2017 19:27

Воли жене, зато и није више у влади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.02.2017 23:57

Патријарх освештава славу код Додика, венчава политичаре...еее на шта је све ово спало?!

ОДГОВОРИТЕ