Oženio se bivši ministar Selaković

U Hramu svetog Save oženio se danas bivši ministar pravde Srbije Nikole Selakovića i njegova izabranica Milica Stojanović, a svadbeno veselje je u toku. Proslavi prisustvuju i najviši državni zvaničnici, mađu kojima je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Srbija 26.02.2017 | 19:26
Oženio se bivši ministar Selaković
Nakon crkvenog venčanja, gosti su otišli u restoran "Stadion" u istoimenom tržnom centru u Beogradu. Na svadbu su stigli ministri Nela Kuburović i Vanja Udovičić, Marko Đurić, direktor kancelarije za KiM, Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, kao i Vladimir Đukanović sa suprugom.

Nešto posle 16 časova, veselju se pridružio i predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je prethodno bio na obeležavanju stogodišnjice Topličkog ustanka u Prokuplju.

Nešto ranije stigao je i Andrej Vučić, brat premijera i lidera SNS, kao i Igor Mirović, predsednik vojvođanske vlade. Tu je i Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada.



Da venčanje neće propustiti rekao je ministar i predsednik SPS-a Ivica Dačić, a dolazak su ranije najavili Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije, i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Zbog venčanja bivšeg ministra, TC "Stadion" na Vodžovcu je prepun obezbeđenja, koje je raspoređeno po svim spratovima. Liftovi koje inače koriste posetioci ovog puta ne rade osim za zvanice bračnog para Selaković. Njih na ulazu u tržni centar dočekuju hostese koje ih sprovode do sale za venčanje.

Slično je i sa parking mestima, koja su rezervisana isključivo za goste mladenaca.

Nikola Selaković i Milica Stojanović venčali su se danas u Hramu svetog Save, a ceremoniju je obavio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej.



Mlada je obukla venčanicu i preko nje bordo jelek, dok je Selaković takođe obučen u skladu sa starim srpskim običajima.

Milica Stojanović i Nikola Selaković su se godinama zabavljali. Milica je nekad bila zaposlena u Ministarstvu spoljnih poslova, a trenutno radi u Ministarstvu pravde.

(Blic.rs)
(Foto: V. Lalić / RAS Srbija)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

NapreDNO

26.02.2017 19:27

Voli žene, zato i nije više u vladi.

ODGOVORITE
Name

Dragan

26.02.2017 23:57

Patrijarh osveštava slavu kod Dodika, venčava političare...eee na šta je sve ovo spalo?!

ODGOVORITE