Кинези дошли по Хамеса!

Зидан га свеједно не воли, а у Милану га чека Јоветина десетка! Састанак у Мадриду. . .

Фудбал 27.02.2017 | 18:30
Кинези дошли по Хамеса!
Званично образложење првог човека Интера Жанга Ђиндонгајесте разговор о ТВ правима са челницима Примере. Али кад се тај официјални део заврши, Ђиндонг ће у тајности скочити до једне од канцеларија Флорентина Переза. Да пита како су расположени у Реалу кад се помене могућност продаје Хамеса Родригеза?

Штавише, Газета дело Спорт и Тутомеркато наводе да је могуће и да да ће Неразури Перезу моментално уручити конкретну понуду за Колумбијца кога су још летос покушали да доведу. Тада је Краљевски клуб тражио целих 80.000.000 евра, а ни Хамесу се није ишло са стадиона “Сантјаго Бернабеу“.

Међутим, како ни ове сезоне није у првом плану код Зинедина Зидана, а следећа сезона биће уводна у Мундијал у Русији, Родригез је схватио шта му је чинити. А и Реал је вероватно схватио да неће добити тих 80.000.000 евра мада би свеједно могао да тврди пазар јер се наводно за Хамеса интересују и Манчестер јунајтед и Пари Сен Жермен, а њима паре нису проблем.

Италијани се надају да ће Родригеза придобити гарантованом минутажом и “десетком“ која је остала ничија по одласку Стевана Јоветића у Севиљу. Мораће Интер добро да се испрси, али у свету фудбала се зна колико вреди име Хамеса Родригеза. И због играчких квалитета и због профита који доноси продаја његових дресова у Јужној Америци.

Неће бити лако, али Интер је озбиљо кренуо у акцију.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар