Kinezi došli po Hamesa!

Zidan ga svejedno ne voli, a u Milanu ga čeka Jovetina desetka! Sastanak u Madridu. . .

Fudbal 27.02.2017 | 18:30
Kinezi došli po Hamesa!
Zvanično obrazloženje prvog čoveka Intera Žanga Đindongajeste razgovor o TV pravima sa čelnicima Primere. Ali kad se taj oficijalni deo završi, Đindong će u tajnosti skočiti do jedne od kancelarija Florentina Pereza. Da pita kako su raspoloženi u Realu kad se pomene mogućnost prodaje Hamesa Rodrigeza?

Štaviše, Gazeta delo Sport i Tutomerkato navode da je moguće i da da će Nerazuri Perezu momentalno uručiti konkretnu ponudu za Kolumbijca koga su još letos pokušali da dovedu. Tada je Kraljevski klub tražio celih 80.000.000 evra, a ni Hamesu se nije išlo sa stadiona “Santjago Bernabeu“.

Međutim, kako ni ove sezone nije u prvom planu kod Zinedina Zidana, a sledeća sezona biće uvodna u Mundijal u Rusiji, Rodrigez je shvatio šta mu je činiti. A i Real je verovatno shvatio da neće dobiti tih 80.000.000 evra mada bi svejedno mogao da tvrdi pazar jer se navodno za Hamesa interesuju i Mančester junajted i Pari Sen Žermen, a njima pare nisu problem.

Italijani se nadaju da će Rodrigeza pridobiti garantovanom minutažom i “desetkom“ koja je ostala ničija po odlasku Stevana Jovetića u Sevilju. Moraće Inter dobro da se isprsi, ali u svetu fudbala se zna koliko vredi ime Hamesa Rodrigeza. I zbog igračkih kvaliteta i zbog profita koji donosi prodaja njegovih dresova u Južnoj Americi.

Neće biti lako, ali Inter je ozbiljo krenuo u akciju.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar