У договореној тучи избоден дјечак

Шеснаестогодишњи Нишлија Д. С. избоден је синоћ у заказаној тучи у Ђердапској улици испред ОШ „Душко Радовић“, а још четворица малољетника су завршила на Дјечјој хируршкој клиници због добијених батина.

Србија 25.02.2017 | 18:54
У договореној тучи избоден дјечак
Крваву тучу је прекинула полиција, дјеца су се разбјежала, а у току је интензивна потрага за малољетником који је потегао нож.

Д.С. је збринут на Дјечјој хируршкој клиници и није животно угрожен, а остали повријеђени данас ће на сопствени захтјев напустити болницу.

Станари ове улице у нишком насељу Дуваниште кажу да ништа није наговјештавало трагедију.

"Приметили смо групу малолетника који су се кошкали, док су ови око њих навијали и сликали их. Тек кад су се разбјежали, посумњали смо да се нешто озбиљно догодило" – каже један Нишлија који живи у близини школе.



Како сазнајемо, Д.С. је задобио један убод ножем у десну страну леђа који му је пробио плућну марамицу. П.Ђ. (17), П.В. (16), Б.Ђ. (17) и Ђ.В. (15), који су такође учествовали у сукобу затечени су са лакшим повредама у улици Патриса Лумумбе гдје их је преузела Хитна помоћ и такође их пребацила у болницу.

Драгољуб Живановић, помоћник директора Дјечје хируршке клинике, саопштио је да је Д.С. у стабилном стању.

"Пацијент је задобио убодну рану грудног коша што је довело до пнеумоторакса, присуства крви и ваздуха у плућима, па је одмах оперисан. Остала четворица малолетника примљена су са огуљотинама и контузијама које су окарактерисане као лаке телесне повреде" – саопштио је Живановић.

Нишка полиција је саопштила да је у току интензивна потрага за нападачем на малољетника. Како сазнајемо, још није пронађено ни оружје напада јер га је извршилац највероватније однио са собом.

(телеграф.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПА

25.02.2017 18:06

КАКО ТО - НЕПОЗНАЗТ , није са Марса пао????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

26.02.2017 06:35

Каква дрзава таква И омладина.

ОДГОВОРИТЕ