Драма: Пас изуједао дјевојчицу по лицу

Пас расе јапанска Акита изуједао је по лицу деветогодишњу девојчицу на дечијем игралишту у улици Веселина Маслеше у новосадском насељу Детелинара.

Свијет 25.02.2017 | 11:17
Драма: Пас изуједао дјевојчицу по лицу
Како за ''Блиц'' прича њен отац Видо Рађеновић, ћерка се шетала игралиштем са другарицом када је на њу скочио поменути пас и то директно у лице.

"Нико није стигао ни да реагује. Очевици причају само да је почела да вришти и да су видели крв на све стране. Власник пса је, како причају многобројни сведоци, само повукао свог љубимца који је био на повоцу без корпе и рекао му: ''Види шта си сад урадио?'', препричава нам немили инцидент који се догодио пре недељу дана.



Девојчица је хитно пребачена у Дечију болницу Клиничког центра Војводине где су јој констатоване повреде доње усне.

Према речима портпарола Дечије болнице Душана Вуковића, она је након хируршке интервенције пуштена на кућно лечење. Лекари јој предвиђају релативно брз опоравак и изражавају наду да ће јој психичке трауме пре зацелити.

Полиција је потврдила да је дошло до инцидента и да се интензивно трага за власником пса којег су бројни очевици детаљно описали надлежнима.

Појединци који су били иоле прибрани су га чак и јурили, а неки су покушавали да га фотографишу телефоном. Будући да су пси расе Акита ретки, породица се нада да ће случај брзо бити решен.

Извор: Телеграф/Блиц
Фото: Фејсбук

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Овај пас није крволочан

25.02.2017 11:31

Наслов страшан али изгледа да није изуједао ако је само доња усна,можда је чак и игра али стрес за дјевојчицу свакако јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????

25.02.2017 11:41

Акита није крволочна? Није у категорији Ротвајлера и Питбула, али је итекако аграсиван пас. Теба му газду пред њим устријелити, онда рећи псу: Види шта си урадио...!

Name

Бојан Нишевић

25.02.2017 13:54

Чим једном уједе одмах главу на пањ.

Name

А ти би тако

25.02.2017 14:07

А ти би судио људима за све и свашта,