Drama: Pas izujedao djevojčicu po licu

Pas rase japanska Akita izujedao je po licu devetogodišnju devojčicu na dečijem igralištu u ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju Detelinara.

Svijet 25.02.2017 | 11:17
Drama: Pas izujedao djevojčicu po licu
Kako za ''Blic'' priča njen otac Vido Rađenović, ćerka se šetala igralištem sa drugaricom kada je na nju skočio pomenuti pas i to direktno u lice.

"Niko nije stigao ni da reaguje. Očevici pričaju samo da je počela da vrišti i da su videli krv na sve strane. Vlasnik psa je, kako pričaju mnogobrojni svedoci, samo povukao svog ljubimca koji je bio na povocu bez korpe i rekao mu: ''Vidi šta si sad uradio?'', prepričava nam nemili incident koji se dogodio pre nedelju dana.



Devojčica je hitno prebačena u Dečiju bolnicu Kliničkog centra Vojvodine gde su joj konstatovane povrede donje usne.

Prema rečima portparola Dečije bolnice Dušana Vukovića, ona je nakon hirurške intervencije puštena na kućno lečenje. Lekari joj predviđaju relativno brz oporavak i izražavaju nadu da će joj psihičke traume pre zaceliti.

Policija je potvrdila da je došlo do incidenta i da se intenzivno traga za vlasnikom psa kojeg su brojni očevici detaljno opisali nadležnima.

Pojedinci koji su bili iole pribrani su ga čak i jurili, a neki su pokušavali da ga fotografišu telefonom. Budući da su psi rase Akita retki, porodica se nada da će slučaj brzo biti rešen.

Izvor: Telegraf/Blic
Foto: Fejsbuk

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Ovaj pas nije krvoločan

25.02.2017 11:31

Naslov strašan ali izgleda da nije izujedao ako je samo donja usna,možda je čak i igra ali stres za djevojčicu svakako jeste.

ODGOVORITE
Name

?????

25.02.2017 11:41

Akita nije krvoločna? Nije u kategoriji Rotvajlera i Pitbula, ali je itekako agrasivan pas. Teba mu gazdu pred njim ustrijeliti, onda reći psu: Vidi šta si uradio...!

Name

Бојан Нишевић

25.02.2017 13:54

Чим једном уједе одмах главу на пањ.

Name

A ti bi tako

25.02.2017 14:07

A ti bi sudio ljudima za sve i svašta,