Радоњић: Ако буде неки пораз, надам се да се нећете наљутити...!

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић истакао је да му је много драго због победе над Галатасараејм (77:68) у 23. колу Евролиге.

Кошарка 24.02.2017 | 09:45
Радоњић: Ако буде неки пораз, надам се да се нећете наљутити...!
"Одиграли смо један добар меч, тактички добар пре свега. Они су најпре одговарали на те наше добре шутеве, али смо ми подизали дефанзивни квалитет и добијали на самопоуздању. До краја смо потпуно контролисали збивања на паркету. Наравно, меч са Галатасарајем има посебан значај, тако да нам је много драго што смо били бољи од њих. У последње време смо имали проблеме, а стално смо желели да покажемо да смо добри. Ми увек дајемо све од себе. Ето, ми смо упркос свим проблемима били јако добри и дошли до 13. победе. Честитке играчима, а захвалност навијачима. Још једном, веома нам је драга ова победа", рекао је Радоњић.

Он није желео да се коментарише "успон форме" после неколико пораза.

"Форма? Кад шест играча не може да функционише - онда је ирационално да се прича о томе. Ми смо се, просто, мало консолидовали. Јесмо ми налазили нека решења у међувремену, увек се борили. Али, вама се, понекад, чини да... изгледа да шта год да се деси, 'ми можемо све'. Па, не можемо баш све. Ми се сналазимо. И, ето, рекао сам пред овај меч, да је добра ствар то што ми из добрих игара у Купу улазимо у овај меч. А ми смо, што ме чини још задовољнијим, не само то одиграли тако против Галатасараја, већ смо били још бољи, бољи од многих очекивања", истакао је Звездин стратег.

Упитан да ли би желео да јавно похвали Бранка Лазића, који је поред стандардно добре одбране убацио и пет тројки из исто толико покушаја, Радоњић је у свом стилу одговорио:

"Нисам ја шкрт на похвалама. Просто, имамо ми место где то радимо. Место где играчи чују похвале, али где чују и критике", јасан је шеф стручног штаба црвено-белих.

Оптимизам после оваквог наступа против Галатасараја, разумљиво, не мањка:

"Потпуно је јасно да комплетни изгледамо добро. Имамо пуно разлога да верујемо да у наставку сезоне можемо до нашег примарног циља, освајања АБА лиге. Ми идемо мотивисани сваког дана, трудимо се да радимо и ћутимо. Ако буде неки пораз, надам се да се нећете наљутити", закључио је Дејан Радоњић.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар