Клишина: Браво, Србијо, што улажеш у рад са дјецом!

Дарија Клишина, једна од најбољих скакачица удаљ, била је гост на другом Сербиа опену, у Београду прошлог викенда. Победила је скочивши 6,57 метара, а после скока, за српске медије је говорила о уређењу спорта у Србији.

Остали спортови 25.02.2017 | 17:15
Клишина: Браво, Србијо, што улажеш у рад са дјецом!
- Србија има сјајне, врхунске спортисте, а кроз разговоре сам схватила да је и систем спорта за велико поштовање. Кључ је заправо у томе што је ватерполо ас Вања Удовичић на позицији министра. То је сјајно за ваш спорт јер ко боље зна како да реши проблеме од бившег спортисте, при чему је његова посвећеност послу додатни квалитет - рекла је Клишина.

Лепа Рускиња је додала да је радује сазнање да се у Србији доста улаже у најмлађе.

- Улажете доста доста у раду са децом, у то да они могу здраво да одрастају, да имају здраву будућност, без обзира да ли ће се определити за моју атлетику или неки други спорт. Ако гледају Ивану, Ану, Новака, или ево Драгутина Топића, имају шта да науче и виде шта су праве вредности. Имате лепу спортску будућност - казала је Клишина.

Рускињу ће српска публика имати прилику да види опет и Београду од 3. до 5. марта на Европском дворанском првенству у Комбанк арени.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар