Одбио је Челси, јер му је Енглеска досадна!

Хитроноги Хоакин био је на мети Челсија, али одбио их је јер је Енглеска досадна.

Фудбал 25.02.2017 | 15:30
Одбио је Челси, јер му је Енглеска досадна!
Многи фудбалери би били пресрећни да их једног дана назове Мурињо и пита их да ли би били део његовог пројекта у Челсију, који је освајао титуле 2004/05 и 2005/06, али не и Хоакин (35).

Хитроноги шпански фудбалер одбио је преговоре са "плавцима" који су се интересовали за њега у време док је бриљирао у Примери у дресу Бетиса. Тим из Севиље догурао је чак и до Лиге шампиона, а за шест одличних година у "зеленом-белом" дресу Хоакин је постигао 31 гол уз ко зна колико асистенција са бока...

Желео је Жозе Мурињо да га доведе на "Бриџ", али он ни да чује.

"Отац је желео да се сретнем за Жозеом Мурињом, али ја нисам хтео да одем у Челси. Шта има тамо у Енглеској да се ради поподне? Да идем да спавам у то време?", казао је Хоакин за шпанске медије и тако открио да је за њега Енглеска врло досадна.

Уместо "спавања поподне" - отишао је у Валенсију и имао солидну каријеру док га нису стигле године и повреде, а лета 2015. године вратио се у Реал Бетис да заврши каријеру.

Могао је да заигра и за још неки други Реал... Онај највећи.

"Реал Мадрид се стално интересовао за мене. Имао сам мало проблема са председником у то време, али сам био срећан у Бетису и нисам желео да форсирам тај трансфер", поручио је Хоакин.

Ко зна - можда је предрасуда Хоакина коштала боље каријере...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар