Odbio je Čelsi, jer mu je Engleska dosadna!

Hitronogi Hoakin bio je na meti Čelsija, ali odbio ih je jer je Engleska dosadna.

Fudbal 25.02.2017 | 15:30
Odbio je Čelsi, jer mu je Engleska dosadna!
Mnogi fudbaleri bi bili presrećni da ih jednog dana nazove Murinjo i pita ih da li bi bili deo njegovog projekta u Čelsiju, koji je osvajao titule 2004/05 i 2005/06, ali ne i Hoakin (35).

Hitronogi španski fudbaler odbio je pregovore sa "plavcima" koji su se interesovali za njega u vreme dok je briljirao u Primeri u dresu Betisa. Tim iz Sevilje dogurao je čak i do Lige šampiona, a za šest odličnih godina u "zelenom-belom" dresu Hoakin je postigao 31 gol uz ko zna koliko asistencija sa boka...

Želeo je Žoze Murinjo da ga dovede na "Bridž", ali on ni da čuje.

"Otac je želeo da se sretnem za Žozeom Murinjom, ali ja nisam hteo da odem u Čelsi. Šta ima tamo u Engleskoj da se radi popodne? Da idem da spavam u to vreme?", kazao je Hoakin za španske medije i tako otkrio da je za njega Engleska vrlo dosadna.

Umesto "spavanja popodne" - otišao je u Valensiju i imao solidnu karijeru dok ga nisu stigle godine i povrede, a leta 2015. godine vratio se u Real Betis da završi karijeru.

Mogao je da zaigra i za još neki drugi Real... Onaj najveći.

"Real Madrid se stalno interesovao za mene. Imao sam malo problema sa predsednikom u to vreme, ali sam bio srećan u Betisu i nisam želeo da forsiram taj transfer", poručio je Hoakin.

Ko zna - možda je predrasuda Hoakina koštala bolje karijere...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar