Због пите је добио отказ, али можда и посао снова!

Вејн Шо тренутно живи "200 на сат". . . !

Фудбал 25.02.2017 | 13:00
Због пите је добио отказ, али можда и посао снова!
Жреб и славни Арсенал за ривала. Утакмица. Отказ. Понуда за посао о којем је могао само да сања.

Укратко, тако су изгледали претходни дани у животу Вејна Шоа, сада већ бившег голмана петолигаша Сатона, али можда будућег дегустатора пите за ланац британских супермаркета "Морисонс".

Наиме, симпатичном "буцку" понуђен је посао убрзо пошто је под притиском истраге Комисије за клађење био приморан да напусти фудбалски клуб у којем је био резервни голман.

"Ми увек желимо најбоље дегустаторе за наше пите, како бисмо били сигурни да ће оне постати хит, а Вејн Шо је после утакмице са Арсеналом свакако међу најпознатијима. Импресионирала нас је његова страст питама у највећем тренутку његове фудбалске каријере", изјавила је једна од шефица "Морисонс" ланца, Теса Калахан.

За оне којима је ова вест некако промакла, Арсенал је у петом колу ФА купа гостовао петолигашу Сатону, чији је резервни голман до недавно био Вејн Шо, 46-годишњак тежак 130 килограма. Шо је познат по томе што често током утакмица на клупи за резервне играче поједе питу.

Учинио је то и против славног ривала, али се испоставило, да ипак, није требало...

Кладионице у Енглеској имале су у својој понуди да ће се то и догодити, па се појавила сумња да је симпатични чувар мреже заправо и сам уложио коју фунту...

Комисија за клађење покренула је истрагу, а Шо је под притиском дао отказ у клубу.

"Пар момака ми је пре утакмице причало о квоти 8:1 на то да ћу појести питу. Рекао сам да нисам чуо за тако нешто, али да нисам јео цео дан и да бих можда могао касније нешто да поједем. Обавили смо све измене, а и губили смо 0:2. Отишао сам у кухињу у полувремену, где су ми спремили питу са месом и кромпиром", призано је Шо за "Индепендет".

"Мислим да је пар људи уплатило новац, али нама из Сатон јунајтеда није дозвољено да се кладимо. Мислим да су неки пријатељи и пар навијача уплатили новац, али то је била само шала. Надам се да ће ме чекати пита и пинта пива у локалном пабу када се вратим", додао је Шо.

Испоставило се да немају баш сви исти смисао за шалу, али можда то испадне и добро по Шоа. Када је већ толико заљубљеник у пите, сигурно ће му се допасти понуда за нови посао...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар