Zbog pite je dobio otkaz, ali možda i posao snova!

Vejn Šo trenutno živi "200 na sat". . . !

Fudbal 25.02.2017 | 13:00
Zbog pite je dobio otkaz, ali možda i posao snova!
Žreb i slavni Arsenal za rivala. Utakmica. Otkaz. Ponuda za posao o kojem je mogao samo da sanja.

Ukratko, tako su izgledali prethodni dani u životu Vejna Šoa, sada već bivšeg golmana petoligaša Satona, ali možda budućeg degustatora pite za lanac britanskih supermarketa "Morisons".

Naime, simpatičnom "bucku" ponuđen je posao ubrzo pošto je pod pritiskom istrage Komisije za klađenje bio primoran da napusti fudbalski klub u kojem je bio rezervni golman.

"Mi uvek želimo najbolje degustatore za naše pite, kako bismo bili sigurni da će one postati hit, a Vejn Šo je posle utakmice sa Arsenalom svakako među najpoznatijima. Impresionirala nas je njegova strast pitama u najvećem trenutku njegove fudbalske karijere", izjavila je jedna od šefica "Morisons" lanca, Tesa Kalahan.

Za one kojima je ova vest nekako promakla, Arsenal je u petom kolu FA kupa gostovao petoligašu Satonu, čiji je rezervni golman do nedavno bio Vejn Šo, 46-godišnjak težak 130 kilograma. Šo je poznat po tome što često tokom utakmica na klupi za rezervne igrače pojede pitu.

Učinio je to i protiv slavnog rivala, ali se ispostavilo, da ipak, nije trebalo...

Kladionice u Engleskoj imale su u svojoj ponudi da će se to i dogoditi, pa se pojavila sumnja da je simpatični čuvar mreže zapravo i sam uložio koju funtu...

Komisija za klađenje pokrenula je istragu, a Šo je pod pritiskom dao otkaz u klubu.

"Par momaka mi je pre utakmice pričalo o kvoti 8:1 na to da ću pojesti pitu. Rekao sam da nisam čuo za tako nešto, ali da nisam jeo ceo dan i da bih možda mogao kasnije nešto da pojedem. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2. Otišao sam u kuhinju u poluvremenu, gde su mi spremili pitu sa mesom i krompirom", prizano je Šo za "Independet".

"Mislim da je par ljudi uplatilo novac, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i par navijača uplatili novac, ali to je bila samo šala. Nadam se da će me čekati pita i pinta piva u lokalnom pabu kada se vratim", dodao je Šo.

Ispostavilo se da nemaju baš svi isti smisao za šalu, ali možda to ispadne i dobro po Šoa. Kada je već toliko zaljubljenik u pite, sigurno će mu se dopasti ponuda za novi posao...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar