Богдановић трејдован - коначно оде из Бруклина!

Нови клуб хрватског кошаркаша је Вашингтон.

Кошарка 23.02.2017 | 17:15
Богдановић трејдован - коначно оде из Бруклина!
Током дана је најављено, а сад је завршено: Бојан Богдановић мења клуб.

Најбољи кошаркаш Хрватске побегао је из очајног Бруклина. И то у Вашингтон Визардсе. Према тврдњама медија из Сједињених Америчких Држава, крилно Нетса је у завршници рока за трејдове променило средину и преселило се у главни град.

Богдановић из Бруклина, где је уз Брука Лопеза био један од најбољих играча, отишао заједно са Крисом Мекалохом, док ће као део трејда у супротном смеру Ендрју Нихолсон и Маркус Тронтон, уз пика из прве рунде 2017.

Посао је реализован и сад је извесно да ћемо Бојана Богдановића гледати у далеко бољем тиму, који се налази на трећој позицији на Истоку. Он ће бити значајно појачање јакој спољњој линији Визардса са Билом и Волом. Хрват ће бити ударна снага са клупе Визардса, а управо је учинак резервних кошаркаша до сада био минус у игри Визардса који су победили девет пута на последњих 10 мечева. Клупа Вашингтона је друга најгора у НБА лиги са учинком од само 23,4 поена по мечу. Једино су лошије резерве Минесоте. 

Богдановић је у Бруклину провео три године, а ове сезоне је бележуио просечно 14,2 поена, 3,6 скокоа и 1,6 асистенција по утакмици.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар