Bogdanović trejdovan - konačno ode iz Bruklina!

Novi klub hrvatskog košarkaša je Vašington.

Košarka 23.02.2017 | 17:15
Bogdanović trejdovan - konačno ode iz Bruklina!
Tokom dana je najavljeno, a sad je završeno: Bojan Bogdanović menja klub.

Najbolji košarkaš Hrvatske pobegao je iz očajnog Bruklina. I to u Vašington Vizardse. Prema tvrdnjama medija iz Sjedinjenih Američkih Država, krilno Netsa je u završnici roka za trejdove promenilo sredinu i preselilo se u glavni grad.

Bogdanović iz Bruklina, gde je uz Bruka Lopeza bio jedan od najboljih igrača, otišao zajedno sa Krisom Mekalohom, dok će kao deo trejda u suprotnom smeru Endrju Niholson i Markus Tronton, uz pika iz prve runde 2017.

Posao je realizovan i sad je izvesno da ćemo Bojana Bogdanovića gledati u daleko boljem timu, koji se nalazi na trećoj poziciji na Istoku. On će biti značajno pojačanje jakoj spoljnjoj liniji Vizardsa sa Bilom i Volom. Hrvat će biti udarna snaga sa klupe Vizardsa, a upravo je učinak rezervnih košarkaša do sada bio minus u igri Vizardsa koji su pobedili devet puta na poslednjih 10 mečeva. Klupa Vašingtona je druga najgora u NBA ligi sa učinkom od samo 23,4 poena po meču. Jedino su lošije rezerve Minesote. 

Bogdanović je u Bruklinu proveo tri godine, a ove sezone je beležuio prosečno 14,2 poena, 3,6 skokoa i 1,6 asistencija po utakmici.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar