Хандановић прешао код Рамаданија!

Улазница за велики трансфер на Острво. . . ! Интер већ спрема замену.

Фудбал 26.02.2017 | 20:00
Хандановић прешао код Рамаданија!
Самир Хандановић је променио менаџера и експресно постао једна од вести дана у Италији! Словенац је прекинуо дугогодишњу сарадњу са познатим менаџером ФедерикомПасторелом и прешао у клијентелу Фалија Рамаданија. Што је одмах и подгрејало приче о слеидби Хандановића на крају сезоне из миланског Интера.

Медији на Апенинима тврде да промена менаџера значи и промену клуба наредног лета, а наводно се већ зна и у који би клуб могао Хандановић. Реч је о Манчестер Ситију!

Хандановић је понајбољи фудбалер Интера. Уз сав респект према Икардију, Перишићу и осталима, Хандановић је већ дуже време најконстантнији првотимац Неразура. Чак и када у неким периодима ништа није функционисало у Интеру, Хандановић је био на висини задатка и често је спасавао италијанског великана. Већ годинама спада у ужи круг најбољих европских голмана и био је жеља многих богатијих клубова, али Интер није ни помишљао на његову продају.

Међутим, ситуација се сада мења. Хандановић је изгубио стрпљење са Интером. Преко главе му је неуспелих пројеката и сезона у просечности. Жели да се бори за трофеје и да игра Лигу шампиона, а то са Интером није било могуће претходних година. А тешко да ће и наредне. Када је долазио у Милано из Удинезеа очекивао је више, а испоставило се да у 33. години нема ниједан трофеј у каријери?!

Зато жели да у позну јесен каријере освоји неки трофеј, а то ће бити могуће само ако оде из Интера наредног лета. И њему и Интеру је ово последњи воз да буду задовољни трансфером - Хандановићу да пређе у неки јачи клуб, а Неразурима да зараде на продаји играча који више и није млад. Такође, продај би Интеру значила и због “пеглања књига” и проблема са финансијским фер-плејом.  

Преласком у клинентелу Фалија Рамаданија су му се отворила врата Премијер лиге и Манчестер Ситија. Иако се раније најчешће помињао као потенцијално појачање Ливерпула, сада Сити делује као најреалнија опција. Рамадани је менаџер који има “улаз” на Етихаду и раније је Грађанима продао Јоветића и Настасића. Гвардиола тражи голман за наредно лето пошто је потпуно промашио са Бравом, не жели Џоа Харта, а Вили Кабаљеро је само прелазно решење.

Очекује се да сигурно дође Руљи из Реал Сосиједада којег су купили још прошлог лета, али се тражи још један искуснији чувар мреже. Преласком у Рамаданијеву агенцију, Хандановић је купио карту за поменуту улогу на Етихаду…

У Интеру полако припремају терен за живот после Хандановића, а неколико имена је у оптицају. Прва жеља је Хандановићев земљак Јан Облак, али чини се да је он прескуп и да Атлетико не жели да га прода. Уосталом, зашто би прелазио с коња на магарца?! Друге опције у знатно реалније. Бернд Лено из Бајер Леверкузена, Елдерсон из Бенфике и на крају Марија Перин из Ђенове.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар