Handanović prešao kod Ramadanija!

Ulaznica za veliki transfer na Ostrvo. . . ! Inter već sprema zamenu.

Fudbal 26.02.2017 | 20:00
Handanović prešao kod Ramadanija!
Samir Handanović je promenio menadžera i ekspresno postao jedna od vesti dana u Italiji! Slovenac je prekinuo dugogodišnju saradnju sa poznatim menadžerom FederikomPastorelom i prešao u klijentelu Falija Ramadanija. Što je odmah i podgrejalo priče o sleidbi Handanovića na kraju sezone iz milanskog Intera.

Mediji na Apeninima tvrde da promena menadžera znači i promenu kluba narednog leta, a navodno se već zna i u koji bi klub mogao Handanović. Reč je o Mančester Sitiju!

Handanović je ponajbolji fudbaler Intera. Uz sav respekt prema Ikardiju, Perišiću i ostalima, Handanović je već duže vreme najkonstantniji prvotimac Nerazura. Čak i kada u nekim periodima ništa nije funkcionisalo u Interu, Handanović je bio na visini zadatka i često je spasavao italijanskog velikana. Već godinama spada u uži krug najboljih evropskih golmana i bio je želja mnogih bogatijih klubova, ali Inter nije ni pomišljao na njegovu prodaju.

Međutim, situacija se sada menja. Handanović je izgubio strpljenje sa Interom. Preko glave mu je neuspelih projekata i sezona u prosečnosti. Želi da se bori za trofeje i da igra Ligu šampiona, a to sa Interom nije bilo moguće prethodnih godina. A teško da će i naredne. Kada je dolazio u Milano iz Udinezea očekivao je više, a ispostavilo se da u 33. godini nema nijedan trofej u karijeri?!

Zato želi da u poznu jesen karijere osvoji neki trofej, a to će biti moguće samo ako ode iz Intera narednog leta. I njemu i Interu je ovo poslednji voz da budu zadovoljni transferom - Handanoviću da pređe u neki jači klub, a Nerazurima da zarade na prodaji igrača koji više i nije mlad. Takođe, prodaj bi Interu značila i zbog “peglanja knjiga” i problema sa finansijskim fer-plejom.  

Prelaskom u klinentelu Falija Ramadanija su mu se otvorila vrata Premijer lige i Mančester Sitija. Iako se ranije najčešće pominjao kao potencijalno pojačanje Liverpula, sada Siti deluje kao najrealnija opcija. Ramadani je menadžer koji ima “ulaz” na Etihadu i ranije je Građanima prodao Jovetića i Nastasića. Gvardiola traži golman za naredno leto pošto je potpuno promašio sa Bravom, ne želi Džoa Harta, a Vili Kabaljero je samo prelazno rešenje.

Očekuje se da sigurno dođe Rulji iz Real Sosijedada kojeg su kupili još prošlog leta, ali se traži još jedan iskusniji čuvar mreže. Prelaskom u Ramadanijevu agenciju, Handanović je kupio kartu za pomenutu ulogu na Etihadu…

U Interu polako pripremaju teren za život posle Handanovića, a nekoliko imena je u opticaju. Prva želja je Handanovićev zemljak Jan Oblak, ali čini se da je on preskup i da Atletiko ne želi da ga proda. Uostalom, zašto bi prelazio s konja na magarca?! Druge opcije u znatno realnije. Bernd Leno iz Bajer Leverkuzena, Elderson iz Benfike i na kraju Marija Perin iz Đenove.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar