Италијом се прочуо глас: Рајола „буши“ Донарумин уговор с Миланом?!

Да ли су Росонери заиста у опасности да остану без најбољег младог голмана данашњице?

Фудбал 26.02.2017 | 19:30
Италијом се прочуо глас: Рајола „буши“ Донарумин уговор с Миланом?!
Субота је дан када би могла да буде позната судбина најбољег младог голмана данашњице - Ђанлуиђија Донаруме!

Златни момак Милана је првог дана викенда напунио 18 година, што значи да ће и званично постати отворен за потписивање првог професионалног уговора. Тако би Росонери требало да вежу Донаруму на дуги низ година и отерају са Сан Сира све потенцијалне купце.

Међутим, док су у Милану чекали суботу и дан када би требало да се окрену цементирању клупској будућности, са Чизме се чуо глас да Донарумин агент Мино Рајола „буши“ преговоре и од Милана тражи огромне паре. Како пише римски Коријере дело Спорт, Милан је Донаруми понудио петогодишњи уговор вредан 2.500.000 евра, плус бонуси на годишњем нивоу. Док Рајола од Росонера тражи између 4.500.000 и 5.000.000 евра, без додатака на основу резултата. 

Јасно је, један од најмоћнијих агената у фудбалском свету користи ситуацију и то што се за Донаруму интересују финансијски далеко моћнији Челси, Реал и Манчестер Сити, због чега од Милана и тражи много више. Такође, помиње се да је и Јувентус заинтересован за Донаруму, као замена за легендарног Ђиђија Буфона. Али, Донарума је сам одбацио могућност да појача Стару даму. 

Донарумина тренутна годишња плата је 160.000 евра. Дакле, оно што му Милан нуди је петнаест и по пута већа сума новца од онога што сада добија, док Рајола захтева чак тридесет и један пут више пара!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар